ANNONS

HALLONBELLINI

/

Hörni!

Åh herreminjee, varför har jag missat denna drinken? Den är verkligen så fräääääsch och så ”Nina”. Precis min smak. Känns hur härlig som helst. Du måste testa!

HALLONBELLINI, 2 st

4 dl mousserande vin (typ prosecco)

2 dl hallon (frysta är godast)

3 msk florsocker

Gör såhär:

1) Tina hallonen i ca 1 min i mikron. De ska fortfarande vara kalla och lite småfrusna.

2) Blanda i florsocker. Ha i ca 2 msk i varje glas. Häll på mousserande. MUMS!

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00