ANNONS

Morgonen räddade mig

/

Godmorgon raringar!

Måndag igen, jag har jobbat sen kl 06 i morse. Huset har sovit så det har varit väldigt lugnt och skönt. Älskar morgnar, alltid varit min favorit tid på dygnet. Morgonen är alltid fräsch och sådär härligt lugn och trygg. Tror också att morgnarna för mig blivit symboliska på något sätt. Ja från den tiden när jag mådde som allra sämst psykiskt. Natten hade då oftast varit väldigt tung med massor av ångest och oro, och när morgonen och ljuset kom så kom den och räddade mig. Räddade mig från helvetet som det ibland kändes som. På natten var det bara jag och ångesten. När morgonen med ljuset kom så var det som att ångesten sakta suddades ut och morgonen som blev dag hjälpte mig att fokusera på annat stundtals. Därför älskar jag morgnarna mer än något annat.

Är också glad att jag är morgonpigg så jag inte missar allt det härliga med morgonen. Lugnet, ljuset som sakta börjar strila igenom träden, solen som sakta höjer sig, daggen, den fräscha luften, tystnaden, fågelkvittret som försiktigt börjar vakna till liv. Älskar det!

Igår var vi hemma och fixade med allt möjligt. Möblerade om lite på altanen, vi klippte häcken och gräsmattan, vi rensade och kastade sånt som skulle kastas, vi tog bort 2 ruttna stubbar på vår baksida. Stubbarna har varit i vägen för ett fotbollsmål som Milo önskat sig sen det andra gick sönder. Igår när vi äntligen fick bort dom så var det dags att inhandla fotbollsmålet.

Han var med och hjälpte till och bygga sitt mål. Kan verkligen rekommendera det här målet. Det är bastant, rejält, tungt och riktigt stort. Står stadigt fast man skjuter stenhårt som Milo gör. Köpte det på Biltema, finns HÄR.

Nu står det där redo att användas. Vi ska sätta upp ett nät bakom också så det inte flyger bollar in i nyponbuskarna bakom.

Hitta den här trädgårdsduschen, så smart. Den fylls upp med 18 liter vatten och värms upp av solen. Det finns också ett termostat på duschen så vattnet inte blir för varmt. Kan nå 60 grader tydligen när det står och blir varmt i det svarta röret. Perfekt att skölja av fötter, ta en dusch för att svalka sig eller bara kul för ungarna.

Kom på nu när jag satt här och bara njöt av just det jag nämnde tidigare….. jag måste göra i ordning en liten myshörna här. Här ska jag ju sitta och dricka mitt morgonkaffe hela långa sommaren. Det ska jag ta tag i idag efter jag jobbat klart. Hurra!

Dags att fortsätta här. Ska ge mig ut på promenaden för dagen. Får se om jag får med mig Tony? Vi hörs sen.

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00