Äntligen på väg

Hej finisar!

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Åh herregud, har just packat ihop oss för att åka iväg på lite husvagnssemester. Har kommit på att jag HATAR och packa. Fifasen, det är verkligen kasst. Hur ska man veta vad man är sugen på att klä på sig? Omöjligt och veta ju. Så då tar jag med mig alldeles för mycket som sen inte får plats. Fyyy…. Hela familjen är på riktigt dåligt humör här. Känns som det osar av ilska här i bilen. Haha! 😂 Man ska komma ihåg att man förmodligen inte är ensam, det är många semesternerver som klaffa.

Aja, men nu är vi iväg i alla fall. Förhoppningsvis lägger sig irritationen när vi kommer fram, inte kul och bo i en trång husvagn när alla är irriterade. Haha, oh nooooo. Tror jag ska fira in lite semester med ett kallt glas bubbel när vi kommer fram och placerat oss. Det kanske lugnar ned dessa nerver en smula och jag blir from som ett lamm igen. Vi ska landa på Rullsand i några dagar med Tonys familj. En grej som vi brukar göra varje år. Så mysigt.

Lite varning dock. Börjar känna av lite i urinvägarna.. oh noooo x 2. Hoppas hoppas jag kan dricka bort det. Jag brukar lyckas göra det.

Här står vårt ekipage för dagen. Ingen dragkrok på Niiinisbilen och vår vita Volvo har någon märklig felkod som måste åtgärdas. Så idag brassar vi med svärisarnas bil. Tur dom har husbil.

Tänkte jag skulle tipsa dig om NordicFeels sommar-rea. Det är då jag brukar passa på och klicka hem lite extra som man behöver.

Som favvo läppglanset, Clarins läppglans HÄR! Vill du fynda ännu mer så kan du beställa 2 åt gången, de är också nedsatta nu. Mina två favvofärger hittar du HÄR!

Jag är så nöjd med min bruna färg jag fått ihop. Har varit lite i solen men det mesta är brun utan sol. Den är verkligen bara bäst bäst bäst! Den HÄR är det. Sen tror jag vanten som man smetar ut det med är en stor bidragande orsak till att det blir så jämnt och fint. HÄR hittar du den! Dessa är tyvärr inte nedsatta nu, däremot finns det ett typ startkit med vante, BUS-sprayen, borste och exfoliator som är det. HÄR hittar du den.

Hepp, nu ska jag svara på lite meddelanden på instagram. Du vet att jag uppdaterar story flitigt där. HÄR hittar du den.

Kram Nina

53
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
Yvonne
2 years ago

Rullband, fint ställe med fin badplats.

Ingela
Ingela
2 years ago

Var köpte ni stolarna?

Agneta
Agneta
2 years ago

Vi som bara är i Sverige på sommaren,får det härligaste av detta vackra land.Vi har hus här,så jag blir som en liten Ernst och irrar runt och vattnar blommor. Livet är gött!

Img 9203.jpg

Nästa inlägg

PIGGELIN PROSECCO

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x