ANNONS

Att våga vara lycklig

/

Men hörni!

Livet, det är inte förrän man ibland (som på en liten semester) stannar till och landar som man verkligen kan se vad livet är. Med jobb upp till hakan och livspussel i en vardag ser man inte, man hinner oftast inte. Men så får man några dagar….. och så bara ser man allt. Man reflekterar, man stannar till, man njuter av egentligen inte göra nånting alls.

Vi har det alldeles förträffligt här. Inget flashigt alls, bara vara. Barnen hänger med varandra. Cyklar, åker elscooter, badar och gör allt annat än hänger med sina telefoner eller spel.

Igår skrev jag det här på min Instagram där vid stranden:

Fångar stunden just nu! Sitter på stranden här på @rullsandshavsbad_camping och ser ut över min lilla familj. En svag bris som blåser inåt land, solen som är på väg ned, mitt i sommaren, Milo springer ut i vattnet, Tony står och fotar något där ute. 🙏🏻❤️ Jag har så mycket att vara tacksam över. När livet var svart och fyllt av ångest och oro så såg jag aldrig de här stunderna, det mesta var ett töcken att klara av dagen och dölja hur jag egentligen mådde. Idag försöker jag verkligen andas in dem i mitt system. Jag ler inombords, av tacksamhet och för att livet faktiskt kan vara jättefint. Att tillåta sig att känna att livet är fint var något jag aldrig vågade förut, för om jag gjorde det skulle jag straffas med något hemskt.

Ja, psykisk ohälsa är brutal när den sätter klorna i en och allt annat än logisk.Nu ser jag den här stunden och jag älskar varje sekund av den. Tack för allt jag får uppleva. ❤️🙏🏻

Nu tar vi morgon här, frukost ska förberedas och sen får vi se vad den här dagen bjuder på.

Kram Nina

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00