Att våga vara lycklig

Men hörni!

Livet, det är inte förrän man ibland (som på en liten semester) stannar till och landar som man verkligen kan se vad livet är. Med jobb upp till hakan och livspussel i en vardag ser man inte, man hinner oftast inte. Men så får man några dagar….. och så bara ser man allt. Man reflekterar, man stannar till, man njuter av egentligen inte göra nånting alls.

Vi har det alldeles förträffligt här. Inget flashigt alls, bara vara. Barnen hänger med varandra. Cyklar, åker elscooter, badar och gör allt annat än hänger med sina telefoner eller spel.

Igår skrev jag det här på min Instagram där vid stranden:

Fångar stunden just nu! Sitter på stranden här på @rullsandshavsbad_camping och ser ut över min lilla familj. En svag bris som blåser inåt land, solen som är på väg ned, mitt i sommaren, Milo springer ut i vattnet, Tony står och fotar något där ute. 🙏🏻❤️ Jag har så mycket att vara tacksam över. När livet var svart och fyllt av ångest och oro så såg jag aldrig de här stunderna, det mesta var ett töcken att klara av dagen och dölja hur jag egentligen mådde. Idag försöker jag verkligen andas in dem i mitt system. Jag ler inombords, av tacksamhet och för att livet faktiskt kan vara jättefint. Att tillåta sig att känna att livet är fint var något jag aldrig vågade förut, för om jag gjorde det skulle jag straffas med något hemskt. Ja, psykisk ohälsa är brutal när den sätter klorna i en och allt annat än logisk. Nu ser jag den här stunden och jag älskar varje sekund av den. Tack för allt jag får uppleva. ❤️🙏🏻

Nu tar vi morgon här, frukost ska förberedas och sen får vi se vad den här dagen bjuder på.

Kram Nina

140
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
2 years ago

Jag håller med dig fullo! Det är så värdefullt att stanna upp och ta mot det som kommer. ♥️

En helt annan sak. Dricker du fortfarande sellerijuicen? Jag dricker det sen några månader tillbaka men nu är ju sellerin helt bedrövlig. Den är så tunn och ynklig. Jag kommer inte upp i 4,7 dl får då måste jag använde 3-4 knippen och det blir oförsvarligt dyrt så jag dricker lite mindre. Tror du att det gör något? Hur gör du?

Tacksam för svar men känn inte att du måste!

Ha en fortsatt fin dag!

niiinis
niiinis
Reply to  Carro
2 years ago

Dricker fortfarande. Har samma problem. Får dricka fler knippen, ibland dricker jag mindre. ❤️

Lotta
Lotta
2 years ago

Tack för att du delar känner igen dina tankar 🥰🦋ha det jättefint!!!

Helena Lyth
Helena Lyth
2 years ago

Tack för dina viktiga ord. Jag älskar semester men vårdar vardagen mer. Den är så viktig att må bra i. Fast nu är det semester för hela slanten. Med önskan om en fortsatt fin sommar till dig, kram från semester-Skåne

Jenny
Jenny
2 years ago

Känner igen mej så väl i de där tankarna , som att man inte är värd att livet är bra mot en ,för då kommer nånting att hända . Om vi bokat en flygresa tex till en fin semesterort så tänker jag att nä detta fina kan inte hända mej , planet kommer säkert störta . Så går jag med ångest inför det istället .. Mer troligt att vi störtar än att jag upplever fina resan liksom . Helt stört egentligen . Kan bli avundsjuk på människor som vågar leva livet fullt ut utan att tänka att något ska hända .
Kram 🌷🌷🌷

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
2 years ago

Känner så igen mig. 😔❤️

Nästa inlägg

Äntligen på väg

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x