ANNONS

Idag åker han, klump i magen

/

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes och Love Forever

Vaknar upp med en Knut i magen idag, idag åker Thedde tillbaka till Schweiz. Senaste dagarna har tillbringats med honom. Försökt att dra ur allt jag kan för fr o m idag kommer vi ses viaFaceTime. Även om det är fantastiskt så är det fortfarande inte på riktigt. Nu kommer det förmodligen gå månader innan vi får ses. Om allt går som det ska planerar vi att åka och hälsa på under höstlovet. Dit är det 3 (!!!) månader. Aldrig varit ifrån honom så länge. Gud…. Men, han lever sin dröm när nere även om avskeden är jobbiga även för honom. Jag kommer behöva pepp som helskotta hörni, för detta är TUFFT!

KlänningHÄR, skor HÄR

Igår hade vi en supermysigt idag med båtfärd till Strängnäs och middag med churros och glass i hamnen.

Berättar mer för er sen, nu ska jag umgås de sista två timmarna innan det är dags att säga hejdå. Till råga på allt så åker även mellan på semester till Marbella idag, tack och lov så kommer han hem om en vecka. 🙏🏻

Kram Nina

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00