Så ledsen när han åkte!

Ja, nu har han åkt. 😭💔 Herregud vad jag grät igår morse. Hulkade nästan. Så otroligt tungt. Gick ut på promenad och grät så jag hade svårt att andas. Ja men inte klokt så ledsen jag var. Det är ju endast av egoistiska skäl som jag blir ledsen. Det är ju för att JAG kommer sakna honom. Jag vet att han har det jättebra där, att jag är glad för att han utvecklats till en stark individ som vågar ta utmaningar i livet. Men det hjälper tyvärr inte mot känslan att sakna. Att inte ha dom nära. Detta är lotten i livet som förälder, man kan inte ha dom för alltid. Dom är till låns.

Det var väldigt jobbigt att båda åkte samtidigt. Elliot till Marabella i en vecka och Thedde till Schweiz i tre år. Han kommer inte hem förrän kanske i vår eller nästa sommar. Om allt går som det ska så kommer vi såklart åka och hälsa på. Får vänta tills nästa lov bara.

(Nej, det är inte fågelbajs på flytvästen. 😂 Det är någon färg av något slag som inte går bort.) I förrgår hade vi en riktig ”hänga” dag. Vi tog båten till Strängnäs hamn och käkade på RIVA.

Jag AVSKYR att åka båt fort. Det är hemskt. Helst om det är lite blåsigt. Då är jag livrädd på en nivå som är sååå jobbig. Jag får verkligen kämpa med mig själv. Men, gud… jag kan inte alltid vara rädd för allt. Så då utsätter jag mig. Å tänk, det går ju, och så fick vi komma till fantastiska Strängnäs hamn och njuta.

Vi käkade på RIVA i hamnen. Vi gillar det stället. Det ligger fantastiskt fint och har riktigt god mat. Jag åt en lax med sallad, så fräscht och gott.

Efter middag blev det dags för Churros. Alltså, hur gott är inte det? Man smäller ju av. Churros med kanel och socker och mjukglass, nämen det måste väl typ vara det godaste på jorden?

På vägen hem fick Milo också prova att köra båten med lite assistens av Magnus. Han gillar fart till skillnad från mig den lille skitungen, han hade nog gärna gasat på om inte ”bromskloss” morsan satt i samma båt.

Så fint det var att kika in husen som låg vid vattnet längs med. Det är min och Tonys dröm att ha ett ställe vid vattnet. Så otroligt lyxigt!

Blev ev perfekt sista dag tillsammans med vår Thedde. Idag när vi skrev efter han landat i Schweiz så skrev han: ”Detta är den längsta tiden vi kommer vara ifrån varandra, nu går bara tiden och det blir kortare och kortare tid tills vi ses igen.” Det var bra! ❤️

Kram Nina

95
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
2 years ago

Så sant & fint skrivet av Thedde ♥️. Vilken dag ni fick alla tillsammans☀️💙. Du som övervann din rädsla & hur du hanterade allt 💪💕. Kram Annica 🤗

V
V
2 years ago

Jag förstår dig. Är likadan. Det är något med avskedet som känns så jobbigt när den man älskar åker iväg. Men det är ok att känna så och få vara ledsen. Och barnen fattar att det går över. Kram från en mamma till en annan mamma. ❤️

Nästa inlägg

Idag åker han, klump i magen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x