3 ”måste ha” skönhetsprodukter

Innehåller annonslänk genom reklam för NordicFeel

Tänkte ni gillar ju skönhetstips, jag har 3 sommarfavoriter som följer med mig var jag än åker. Tänkte berätta mer om dom nu.

Lumene Liquid Bronzer (<länk)

Ett absolut måste i sminkväskan på sommaren. Jag använder ingen underlagskräm på sommaren, utan jag använder concealer (< världens bästa alla kategorier) och denna liquid Bronzer och sveper på den med en foundationborste, denna. Avslutar med rouge (< världens bästa budgetpalette) och lite highlighter (< contouringpalette som jag älskar och som är på REA nu).

Bronzern är flytande och ger sååå fin lyster. Många på story som frågar när jag gör mig i ordning. Detta är ”the shit”. Innehåller lystergivande hjortron och ljusreflekternade pigment. Älskar! Några droppar på kinderna, lite högt upp i pannan. Dutta ut med borsten så är du hemma.

Deo Crystal från Urtekram

Det är nu många år sedan som jag slutade med vanlig deo. Alltså deo med aluminium. Efter många års återkommande smärtor i armhålorna fick jag till slut tipset av en vän att sluta med deo med aluminium i. Slutade ha ont efter bara några dagar och har inte haft ont sedan dess.

Varför ska man inte använda deo med aluminium? Aluminium täpper till svettkörtlarna, det är så att säga aluminiumets jobb i en deo. Aluminium i deo har varit ett omdebatterat ämne i många år, det finns idag ingen klar forskning på att det skulle vara farligt men många väljer av oro att sluta med just deo med aluminium. Det pratas om att aluminium kan ta sig till bröstvävnaden genom armhålorna och orsaka cellförändringar som ger cancer där, finns som sagt ingen forskning men det pratas om det. Tester på djur visar att det går in en bit i huden och ansamlas där. Deo innehåller 30-50 ggr mer aluminium än vad som anses vara riskfritt.

För mig var var i alla fall aluminium inte bra och därför började den stora jakten på bästa deon utan som ändå gör sitt jobb. Efter att ha länsat marknaden på både svindyra och billiga så visade det sig att denna är helt klart bäst för mig! Svinbillig är den också.

Lumene 3 i 1 micellar rengöringsvatten

Ett måste! Denna rengör ALLT i ditt ansikte. Hörde talas om det för typ något år sen, men testade inte förrän för typ 1 år sedan. Blev fast och kommer aldrig sluta. Denna avlägsnar allt skit du har i ansiktet på ett superskonsamt sätt. Innehåller 92% naturliga ingredienser och lämnar huden återfuktad och lugn. Jag har alltid på denna på morgonen istället för morgontvätt. Använder den också på kvällen efter jag tvättat av mig sminket, den här räcker att tvätta av smink med om man vill också. Så fort jag inte använt den (hänt att jag glömt) så märker jag skillnad. Fungerar lite som ansiktsvatten utan att vara det. Helt klart ett måste för mig! Älskar!

Det var mina 3 sommarmåsten! Hoppas du gillar tipsen.

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
2 years ago

Hej Nina, kan du inte visa var du applicerar de olika produkterna du nämner ovan? Har beställt men är inget riktigt make-up proffs 🙂

Malin
Malin
2 years ago

Hej Nina
Kan du inte fixa en kampanjkod på dina klänningar ? 😍
Malin

Nästa inlägg

Hej igen Öjn

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x