ANNONS

Dag 1 på Gotland

/

Fortsätter att berätta om allt härligt som händer här på Gotland! Man vill bara ha mer och mer av den här ön. Vi försöker verkligen trycka in allt härligt man kan tänka sig. Jag frågade på min instagram vad folk tyckte man skulle hitta på? Fick massor med bra tips såklart. Älskar att man har den förmånen, att kunna fråga många på en gång.

Vi började med hotellfrukosten såklart. Ääääälskar ju det jag. Här finns det mesta, dock så är det ingen stor bufflig buffé som jag kanske hade trott. Rätt så sparsmakat men helt ok

Efter frukost gjorde vi oss i ordning och åkte mot Rute Stenugnsbageri. Hört talas om det så många ggr men har aldrig varit där. Så kul att äntligen få besöka det.

Här stod vi i godan ro och tittade runt och fotade. Plötsligt blev det kålsvart på himlen och så bara öppnade det sig och så bara ööööste det ned. Tony som alltid är så snäll sa: ”Ta Milo och spring in i växthuset. Jag står kvar i kön.”

Några vek sig från den 30 meter långa kön, men det var två karlar utan paraply som stod kvar. Så jäkla tappra. Dyngsura in på kallingarna, men kvar i kön. Haha! När sen regnet dragit förbi (det gick snabbt) så gick jag ut. Då sa båda: ”Måtte det vara värt det nu och att det är jäkligt gott!”

Så mycket gott! Matiga baguetter åt mig och Milo. Tony tog en skagenmacka. Sen blev det en kanelbulle till mig till efterrätt, Tony tog hallongrottan och Milo en kladdis. Såå gott allting!

2 av några saker vi sedan köpte på en inredningsbutik i närheten av bageriet.

Nu måste jag dock Nanna kudde, hörs imorgon igen då jag fortsätter berätta om de små smultronställena på den här ön.

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00