ANNONS

Gotland DAG 2 & 3

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Halloj!

Gokväll säger jag från nya stugan. Imorgon ska jag knäppa bilder på hur vi bor nu. Vi hade sånt flax så att senast vi kvistade förbi för några dagar sen frågade Tony och tammetusan att vi fick tag på en lite stugis.

Stället heter Slite Strandby. Ett riktigt godingställe om ni frågar mig. Lite bohemiskt och färgglatt, omöjligt att inte bli glad.

Ja ni ser ju, är det inte helt ljuvligt?

En alkoholfri drink som smakade magiskt gott. Passionsfrukt var det i vet jag.

Blus HÄR. Finns några få storlekar kvar av den och den marinblå. Finns annars en jättefin grönmönstrad i samma sköna material HÄR. Jag är ju helt såld på sköna material nuförtiden. Den HÄR blusen beställde jag också. Så skön! Och den HÄR mjuka denimskjortan med underbara puffärmar.

Vi fick 2 riktigt mysiga kvällar inne i Visby. Solen sken och vi klädde upp oss lite och gav oss av för att käka något på stan. Något jag lärt mig till nästa år när vi åker till Gotland är att också boka bord när jag bokar hotell. Stört omöjligt att få bord på de där omtalade ställena som de flesta av er tipsade om på Instagram.

Här satt vi och tog en fördrink innan vi gav oss ut för att leta restaurang. Killen i baren fick lära sig att göra min gin-drink som är så galet god. I nya klackar från Steve Madden kvällen till ära.

Till slut lyckades vi haffa ett bord på Pinchos. Det var tur det för Milo älskar den restaurangen.

Morgonen efter startade vi på Selma City Spa som ligger i källaren på Clarion Wisby. Riktigt mysigt!

Efter poolbad, hårtvätt och dusch så kvistade vi iväg till Hablingbo Crêperie. Det öppnade 2001 på Gotland och har sedan dess har flera öppnat med Hablingo som stor inspiration. Gameterna var magiska, crêpes också. Milo höll på att svimma av sin galette med ost och skinka, Tony åt en med sidfläsk, ost, stekt potatis, creme fraiche och persilja. Jag själv med chevreost, hjortronsylt och valnötter (dom valde jag bort).

Efterrätterna var crêpes. Milo tog en med smör och socker, Tony en med limemarinerade jordgubbar, glass och grädde. Magiskt god! Rekommenderar er varmt att besöka dom.

Eftersom semester handlar väldigt mycket om att äta så har jag ytterligare ett restaurangtips här på Gotland. Vårt hotell sitter nämligen ihop med pop-Up restaurangen Eatery Social. Sååå galet goda tacos, jag höll på att smälla av alltså! Samma restaurang finns i Skanstull, HÄR hittar du den. Du MÅSTE testa om du har möjlighet.

Hepp, om denna dag skriver jag vidare om imorgon. Nu natti natti.

Kram Nina

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00