ANNONS

Gotland, Slite och Burgsvik

/

Gotland! Jag har inte skrivit klart om allt vi upplevde, och jag vill det så jag kan tipsa er andra om alla dessa härliga ställen som vi fått uppleva. Många har skrivit att de sparar många av tipsen för framtiden. Jag skulle vilja åka till Gotland off season också. Bara uppleva hur det är för dom som lever där jämt. Det måste vara minst lika fantastiskt då…

När vi åkte vidare från Slite så besökte vi Gotlandsvåfflan. Oh my gooood…. Jag har aldrig ätit bättre våfflor. Det MÅSTE ni testa nångång.

Våfflorna var verkligen magi på riktigt. Jag åt en med sparris och paprikakräm – den där krämen var magiskt god. Tony åt en Skagenvåffla och Milo den här ovan. Med glass, bananer, grädde, marshmallows och chokladsås. Jag fick smaka av den och den….. oh my god!

Tips tips om ni någongång att åker förbi, Gotlandsvåfflan. Obs: Alla våfflor är glutenfria, bara en sån sak också.

Efter Gotlandsvåfflan så for vi vidare mot Burgsvik. Ni vet där de spelar in ”Så mycket bättre”. Vi borde på Grå Gåsen out som ligger i anknytning av stället där de alla bor under inspelningen. Så himla mysigt ställe!

Vi bodde i en typ omgjord lada. En 2 rum och kök med ordentligt kök. Helt perfekt och riktigt mysigt. Precis bakom hade dom dessutom 2 padelbanor. Den bokade vi dagen efter sen för att spela för allra första gången. Nu är vi ju såklart helt fast. Spelat 3 ggr sen dess.

På kvällen hade vi dejt med våra vänner som har lägenhet mitt i Burgsvik.

Efter en magisk cykeltur landade vi på Wärdshuset Guldbaggen. Det är Danyel Couet och Sebastian Thuresons restaurang. Danyel känner ni säkert igen från Sveriges yngsta Mästerkock. Vi åt så gott och satt ända in på natten och bara mös innan vi cyklade tillbaka till vår lilla lya.

Måste bara visa! Har ni sett? En handsprit med doft av kaffe och kanelbulle. Och det stämde faktiskt, så festligt.

Så mysigt det var att få träffa våra vänner, längesen sist och nu fick vi äntligen till det. ❤️

Fortsätter berätta mer om vår resa imorgon. Nu ska jag börja laga mat här hemma. Ikväll vankas det 3 maträtter då alla fick säga vad de var sugna på och vi inte kunde komma överens. Haha! Så blir det ibland.

Kram Nina

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00