ANNONS

Dagens tips!

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Godmorgon vänner!

Jag har startat dagen med att sortera lite bland skafferi och städprylarna här hemma. En av höjdpunkterna hemma hos oss är nämligen när beställningen från Matsmart kommer. Hela familjen står oftast och river i kartongerna och den ena utbrister ”jaaaa, åh vad gott” den andra ”äntligen, åh så bra”. Det är jag som alltid sköter beställningen och så får man ha lite önskemål, skulle alla hålla på skulle det bli kaos. 😅 Det är den beställningen som jag nu stått och sorterat här på morgonen.

Loka Hallon // Päronsoda// Pasta // Dilmah Te

Något jag alltid handlar än dryck av olika slag. Perfekt med allt sånt tungt som kommer hem till dörren än att man ska kånka det själv från affären. Dessutom så vet ni ju att man hjälper till med matsvinnet. Sådant som det oftast är flera månader kvar på innan det går åt får inte säljas i affärerna, perfekt då att kunna köpa det till billigare peng. Äääälskar den där pastan! Tycker nog att det är en av de bästa pastasorterna som finns.

Godisavdelningen på Matsmart är rigorös kan man säga. Där kan du hitta ALLT! Senast jag beställde så tog jag dessa ljuvliga Champagnepraliner från Lindt. Sååå goda, provade dom även till champagne och det var sååå gott.

Nu såg jag att de hade klassiska praliner fast med smak av desserter och bakverk. Jag smäller av! >>Lindt creation dessert. << Vad sägs om smaker som Creme Brûlée, Maräng, Chokladfondant, Eclair, Tiramisu och Brownie? Sååå gott! Den där måste vara magisk så den ska klickas hem ögona böj! Hela godis och snacksavdelningen hittar du HÄR!

Något som jag kanske också beställer alldeles för mycket av är plastpåsar från Ninjaplast. Bästa plastpåsarna som finns enligt mig. Dom har även övergrymma avfallspåsar med en drawstring på. Världens bästa till sopkorgarna hemma. Sista tipset jag har är att kika igenom hem & städ avdelningen på Matsmart. Där kan man hitta saker man behöver, villhöver och saker man inte trodde man behövde men behöver. Haha…

Japp, det var dagens tips det! Nu ska jag brassa i ordning lite frukost till min sjusovarfamilj.

Här sitter jag och myser under en filt. Älskar att sitta och jobba för mig själv en stund såhär på morgonen. Ska ta tag i lite dammsugning så fort de vaknat också. Vår vardagsrumsmatta är full av smulor (som du kanske ser). 😅

Hörs sen igen! Ska berätta mer om Gotland och så ska jag bjuda dig på världens godaste kasslertips!

Kram Nina

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00