ANNONS

Ljugarn på Gotland

/

Alla dessa underbara smultronställen på Gotland. När vi landade i Burgsvik så började vi med middag och umgänge. Dagen efter startade vi dagen med padel. Ja herregud, aldrig trodde väl jag att jag skulle falla in i padelträsket men där är jag nu. Världens bästa familjesport skulle jag säga. Alla kan spela och med varandra t.o.m. Milo har testat med sin storebror så han hade lite lite vana innan. Jag och Tony däremot var totala nybörjare. Men sååå kul.

Efter vi duschat och fixat oss så for vi vidare mot Hoburgsgubben. Så vackert på vägen dit.

Där var den omtalade gubben också. Med röd näsa och allt.

Så magiskt vackert! Sådär så det är svårt att beskriva, men det kändes som landskap taget direkt ur en äventyrsfilm.

Vi åt lunch på Majstregården. Gotlands sydligaste spets och väääärldsafin restaurang. Vi åt så himla gott också. Jag en chèvresallad, resten av gänget mumsade på panerad fisk med remouladsås. Så himla himla gott tyckte alla.

Sen handlade vi glass på glassbarer intill. Så glad då de alltid har Guteglass på Gotland. En glass är vegansk och har smak av citron och kokos. Den är så galet god!

Handla om du nångång får möjlighet! Har sett att vissa ställen på fastlandet också har glassen. I Trosa åt jag den minns jag.

Här satt vi sedan länge och bara njöt av solen och platsen precis intill havet. Dröm! ❤️Vi avslutade kvällen hemma i vår lilla tvåa på Grå Gåsen.

Åt lite snacks och kollade serier. Så mysigt. Dagen efter packade vi oss iväg för att åka mot Visby igen. På vägen svängde vi dock förbi Ljugarn. Snacka om att detta stället lite fallit mellan stolarna för oss. För vilket ställe! Så glad att det nu finns i vår plan för Gotland framöver.

Vi tog en lunch på Bruna Dörren. Ämen jag smäller aaaaav så mysig restaurang. Jag har ju aldrig varit i Thailand men dom som har säger att det påminner så mycket om det.Vi träffade fina Therese och hennes ljuvliga ungar också. Therese och jag har bloggat ihop på Loppi och lärt känna varandra för flera år sedan, var superhärligt att få ses. Det var längesen sist.Maten var jättegod på Bruna Dörren, som vanligt har jag snöat in på de rökta räkorna. Tog också en tallrik med färskpotatis med smör. Hur gott? Tony smällde i sig en härlig tallrik med raggmunk med fläsk, han ÄLSKAR det. 😅Vi gick också förbi den jättefina inredningsbutiken VERKSTAN. Så himla mycket fint! Hittade en hel del där.

Äääääälskar! 🥰🥰🥰

Tony tog några helt fantastiska bilder på lite av det som fanns. I kombination med bilder han tagit på mig så ska jag nu göra posters av dessa.

Nej, nu ska vi äta lite plock här hemma. Älskar man inte plock? Typ det bästa som finns och passar perfekt på en Onsdag (Lill-Lördag).

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00