Snart Onsdagsmys och magisk fikastund

Godmorgon vänner!

Måndag igen, nu är man inne i det där ”snabba helg” träsket. Tänk, det tar några få dagar så känns det knappt som man varit ledig alls. 😀

När jag hade en liten ”snackstund” på min instagram så var det en av mina följare som skrev att de skulle införa ”Onsdagsmys”. Jag tänker att det ju måste vara det bästa ever. I mitt huvud är det som Fredagsmys, men på en Onsdag. Man handlar något extra gott till kvällen, lagar lite godare mat, dukar extra fint, tänder ljus, en härlig onsdagsbukett från ICA, göra en god efterrätt. Kanske något gott att dricka? Hyra en film. Uppe liiiite längre än vanligt.

Onsdagsmyset måste dessutom börja planeras redan idag. Leta härliga recept, planera dukning, planera efterrätt. Man kan planera att alltid göra nya recept också, då blir det något nytt varje gång.

Vad tror ni om Onsdagsmys? Jag tycker det var en superbra idé som jag ABSOLUT ska göra något bra och härligt av.

Här är vårt härliga gäng från gårdagens padel. Emil är Milos kompis och sägs vara Enköpings bästa 13 åring på padel. Kan säga att dom sopade banan med oss gamlingar. Vi kom igång på slutet men då var det försent. Haha… Kul var det i alla fall! 🥰

Efter matchen så åkte vi ut till ljuvliga Forsby Kvarn café. Ett av våra absolut mysigaste ställen vi har här. Ligger så otroligt vackert och man blir verkligen så lugn och harmonisk bara av att besöka stället.

Vi fikade så mycket gott. Äppelpaj med vaniljkräm, citronlinzer och gott te.

Mysigt att vi fick låna Emil hela dagen också. Blev verkligen en toppendag på alla sätt.

Igår kväll hade jag stans mensvärk och låg på soffan och vilade. Tony & Milo drog till fotbollsplanen för att köra lite fotboll.

Var bara det att Tonys fingertopp fick ett riktigt hårt skott av Milo. Milo har vunnit diverse speedhootings med sin högerdoja så jag kan förstå att han råkade skjuta av sin pappas sena på fingret. Oj!

Tony satt på akuten hela kvällen igår. Vi läste på lite och är det så att fingret ser konstigt ut så ska man uppsöka vård. Vissa gånger kan det nämligen vara benbrott och det måste åtgärdas, tydligen kan liksom benet splittras i fingret. Som tur i oturen var så var det bara senan som gått helt av, nu blir det sovsäck (som jag kallar det) på det lilla fingret i 6 veckor. På så vis så hittar senan tillbaka till ursprungsform och ”växer” fast som den ska igen.

Milo var lite fundersam igår över att det var hans fel. Hjärtat då! Sånt händer ju… inget att göra åt. Det finns ju en miljard värre saker. Tur det inte var höger handen också, den vänstra bara hänger ju där…. HAHA! 😂

Hepp! Dags att ta tag i dagen. Idag ska jag på konferens i mitt bolag. Vi blir 2 stycken, en liten gullig konferens om höstens alla planer och jobb.

Vi hörs lite senare!

Kraaaam

71
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Minikonferens – älsk på den 🙂 Ni glömmer väl inte fikat, det är ju något av det man ser fram emot på konferens 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Haha! Absolut inte! 😂😂😂

AnsoAnna
AnsoAnna
2 years ago

Jag tänker varje sommar att jag ska besöka Forsby men det blir liksom aldrig av. Har bara svängt in där när det varit stängt, haha.
Skönt att Tonys finger inte var av 🙂

Ulla
Ulla
2 years ago

Mysonsdag låter som e bra ide´! Onsdag är ju ändå unsdag, alltså en dag att unna sig mitt i veckan! Där sprack dock min idé om att bara äta onyttigheter på helgen.. Hmm. Får ta mig en allvarlig funderare på detta! 😀

niiinis
niiinis
Reply to  Ulla
2 years ago

Haha! Sant…. Man kanske får tänka lite nyttigare onyttigt. 😂

Ulla
Ulla
Reply to  niiinis
2 years ago

Men exakt! Lite god ost, salami, kex. Och såklart en liten chokladbit! 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Ulla
2 years ago

🥰

Img 0808.jpg

Nästa inlägg

Världens godaste guacamole och padel

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x