ANNONS

Nytt fint porslin och organiserat kylskåp

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel, Cervera, Lindex och Cellbes

Den 25:e smäller det….. eller hur var det han sjöng Magnus Uggla? Löningsdag för dom flesta idag och så är det MYSONSDAG! Apropå löningsdag så kommer jag aldrig glömma en fadäs som jag och exet Magnus råkade ut för när vi precis hade träffats. Vi väntade på löningsdag som galningar på den tiden, alltid fattiga och kunde aldrig sväva ut. Det var lågkonjunktur i Sverige så det öste ju inte in jobb precis, Magnus var arbetslös och jag hade något extrajobb som jag stretade på med. Löningsdagen kom och Magnus skulle få slantar utbetalda (jag hade några dagar kvar till min lön) och vi tänkte att nu jäklar ska vi slå till på stort. Det öste ned snö den här dagen och vi bestämde spontant att Magnus skulle ta taxin till bankomaten (vi hade ingen bil) och hämta ut pengar och jag skulle ringa hemkörning på pizzor åt oss.Vi var såååå taggade för lite lyx i vår lilla 1,5 rum och kök som vi bodde i. Jag beställde pizzor sådär glad i hågen. Festade till det med varsin läsk åt oss också. Efter en stund kom Magnus farande med taxin, sprang in och utbrast. ”För helvete Nina, jag hade inte fått någon lön”. (Fanns inga mobiltelefoner på den här tiden så han fick liksom springa in från taxin till lägenheten medan taxin väntade där nere). Gaaaaah, pizzorna var ju på väg också! Vad skulle vi göra? Jag ringde mamma skamset och berättade vad vi gjort….varpå hon kastade sig i bilen och kom med pengar så vi kunde lösa ut pizzorna OCH betala taxichauffören. Haha! Fyyyy farao alltså, mamma var INTE glad minns jag. Fick en rejäl utskällning där på parkeringen. Vår supermyskväll blev mer eller mindre ett antiklimax. Pizzan smakade ju sådär efter allt som hände…. Haha! Herregud…den här anekdoten har berättats många ggr må ni tro.

Apropå MYSONSDAG! Idag inför vi det där som jag fick tips om på min Instagram. Jag ska duka fint till kvällen – har ju äntligen lite nytt i tallriksskåpet som jag ska visa dig ordentligt sen när jag dukat. Måste kvista till affären och köpa lite fina blommor så det blir lite ”extra” sådär. Frågade Er på Instagram om vilken blå serie från Rörstrand jag skulle välja. Jag blev till slut sååå kär i den här! Måste verkligen tipsa dig om att Cervera just nu har JÄTTEREA på massor från just den här serien. Kolla HÄR! Förresten, på massor från samtliga serier från Rörstrand, kolla HÄR!

Vad har jag gjort annars då? Jo men jag bestämde mig i slutet på semestern efter att vår kyl alltid såg ut som skit att jag skulle reda ut det. Behållare av olika slag och sen en jädra ordning alltså. Beställde behållare från Amazon och så köpte jag lite från Clas Ohlson igår också.

Städade ur kylen och sen satte jag igång. Så kul att organisera ju, jag ÄLSKAR verkligen det. Gjorde dessutom en TIKTOK film på det, kika gärna in den HÄR.

Såhär blev det sen när jag var klar. Haha, vet ni, jag vill bara gå in och kika i kylen hela tiden nu. 😂 Tony sa en rätt kul grej…. ”Nu får man ju handla utefter lådorna i kylen”. Japp, det får man. Å den jäkeln som rör till nu får en låda i skallen. 😀

Vet ni, nu kom ju jag och Tony på att vi ju firar 15 årig bröllopsdag imorgon, så kanske får vi göra den fina dukningen imorgon istället och ta allt mys då. Kom ihåg det i måndags men nu har det liksom trillat bort….tills jag kom på det nu igen. Jag gissar att det är så det är när man varit gifta ett tag. Jaja, vi får se hur vi gör. Allt ordnar sig.

TIPS PÅ HÄRLIGA ERBJUDANDEN JUST NU:

Just nu har Cellbes en kampanj. För varje 500 :- du handlar för så får du 100:- rabatt. Här är några nyheter som jag klickat vem till vårt uterum. Dom är jättestora, det är batteriljus med sådär jättemysigt sken. Den stora är hela 30 cm hög. Finns HÄR. Det bredvid är 20 cm och finns HÄR. Om du handlar, kom ihåg erbjudandet. 100:- rabatt för varje 500:-. Ange 2133 som rabattkod, gäller Cellbes eget märke och hemsortimentet.

Lindex har 20% rabatt på alla Damjeans. HÄR hittar du dom.

NordicFeel har erbjudande nu, 20% rabatt på all makeup om du handlar för 199kr eller mer. Tänkte jag skulle tipsa om lite fina mascaror som jag använder. Dessa använder jag även när jag har lösögonfransar. Först och främst så har jag tips på vääääärldens bästa påfund! En vårdande ögonfransbas, Eyelash base 38 från Sensai. Den förbättrar effekten av mascara och ger galet fylliga fransar. SÅÅÅÅ BRAAAAA!

På överfransarna använder jag Clarins Volym mascara, bäst på att ge tryck till fransarna så de blir sådär ordentligt svarta och lite grövre. Älskar! Denna gillar jag dock bara att ha på de övre fransarna för på de undre tycker jag att det kladdar lite.

Så därför kör jag Estee Lauders Zero smudge på de undre fransarna. Den kladdar NADA. Jag kan bada bubbelkopp, stå i regn, träna, spela paddel osv men inget händer med mascaran.

Nu måste jag jobba vidare här innan vi tar lite kväll här hemma. Har ett jättegott korvrecept som jag ska dela med mig av lite senare.

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00