ANNONS

Youtube inspelning pågår

/

Innehåller annonslänk för H&M och Cellbes.

Godmorgon!

Här är det full fart, idag ska jag kicka igång min youtubekanal på allvar. Inte de avsnitten som vi ska göra med teamet, utan vanliga hederliga hemmafilmer. Haha…. La ut en fråga på min instagram igår vad folk hade för önskemål. Fått in så många! Jättekul. Allt från inredning, mode och smink till bakning och matlagning. Så jag tänker att det är det ni ska få där. Idag kickar jag igång så nu är det full fart här redan….

Kjol HÄR (REA) // Tröja HÄR // Hatt HÄR // Sneakers HÄRIgår tog Tony o jag kameran och gick ut och fotade lite. Han har verkligen hittat sin passion i livet, han har ju alltid fotat en massa men nu på senare tid så är det på en hel annan nivå. Så himla kul och se även om jag gör narr av honom på min insta. Haha… ”Fota blomjävlar”. Ni som följer mig där vet ju exakt vad jag pratar om.

Churrosen var i stan igår kväll. Kön ringlade lång mest hela tiden när vi satt där på torget och njöt av solen.

Själv har jag börjat tänka lite hälsosammare i veckorna så för mig blev det inga churros. Men snålvattnet rann i mungipan kan jag lova, alltså churros med kanel & socker som äts med mjukglass är kanske det godaste som finns på jorden.

Hepp, dags att fortsätta med min youtubeibspelning. Glöm nu inte att följa min kanal på Youtube om ni vill kolla in mina videos och vloggar som jag publicerar där. HÄR hittar du min kanal!

Hörs sen!

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00