Fashionabel MAMA

Godmorgon!

Innehåller annonslänkar för Cervera

Här är Måndagen redan i full gång. Ikväll ska jag på galapremiären av Svenska Powerkvinnor. En serie med Laila Bagge, Camilla Läckberg, Keyyo, Antonija Mandir och Doktor Mouna. Serien Svenska Powerkvinnor börjar sändas imorgon och du kan följa det på Viaplay, Viafree och TV3. Jag kommer också dyka upp i ett av programmen. Haha… Tror att detta kommer bli hur härligt som helst att följa, längtar!

Här var det en galet fashionabel mamma som körde barn till skolan i morse. Grabbade tag i det jag hittade. Läckert värre, man kan ju alltid hoppas att man åtminstone inte blir stoppad av polisen eller att bilen pajar.

Här är i alla fall ljusen tända sen tidigt i morse. Känns så urrigt hemma nu så här måste det byggas upp lite myskänsla. Det är nu man tar tag i och boar hemma, allt som bara fått vara hela långa sommaren ska nu boas och fixas. Jag älskar ljushållare i glas, tycker det är så fint. Såg dessa ”Klongkopior” på Cervera, lika fina men inte ens en bråkdel av priset.

Jag ska strax ställa mig och riva av lite luncher i köket. Ska göra lite storkok och passa på att göra nya recept som jag kommer dela med mig av här, ska också fylla på i frysen så det finns att ta av när man inte riktigt hinner laga mat till middag. Bara tjoffa en grönsallad till värma i micron så är det klart. Det är mitt bästa vardagstips när det kommer till mat till familjer där dagarna går i ett med barn, jobb, hämtning, lämning, fritidsaktiviteter och gumpapåsepackningar. Ta en dag, köp storpack av t ex köttfärs och kyckling. Sen är det bara att laga mat så det blir massor med matlådor som man sen kan ta av under veckan.

Aporopå laga mat! Kan säga att det blivit jädrans mycket roligare och laga mat igen här hemma. Fick hem min nya stekpanna från Jamie Oliver. Åh helskotta så bra den är alltså. Absolut ingenting fastnar i den, jag glömde t.o.m en gryta på plattan en kväll när jag lagade mat…. Inget brände ändå fast. Så supernöjd är jag verkligen! Finns HÄR. Till midnatt kör Cervera sitt klubberbjudande med 25% rabatt på nästan allt om du anger KLUBB i kassan.

Dags att sätta igång! Ska sätta mig och knåpa ihop en veckomatsedel nu, den kommer senare. Har ett nytt recept på en supergod lasagne som jag gjorde häromdagen. Det MÅSTE du testa. Här hemma tog den slut i ett nafs.

Ha nu en fin Måndag så hörs vi sen!

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
2 years ago

Ha,ha jag såg inget konstigt med din outfit.Tycker du är en riktig fashionista!

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
2 years ago

Haha! Jaaa…. 😅❤️

Malin
Malin
2 years ago

Var köpte du dina glaslyktor du har står på din byrå?

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
2 years ago

Dom är köpta på stenladan vid Steninge slott. 🥰

Nästa inlägg

Balsamicobakad kyckling med Potatisbakelser och härlig helg

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x