ANNONS

SVENSKA POWERKVINNOR

/

Godmorgon!

Oj vilken kväll igår, så mycket härlig energi jag fick alltså. Ibland är det bra att komma ut och röra på sig. Träffa människor och bara insupa andra människors historier och energier, jag är ju en energiknarkare utan dess like. Jag är också superkänslig för när det är tvärtom. Men goda energier, bring it in!

Började med att jag mötte upp den här sköna bönan på röda mattan. Underbara Lotta! Vi köpte med oss några fantastiska hortensior till Laila.

Efter förhandsvisningen av första avsnittet så blev det en middag i sällskap av både powerladies och andra människor som var härligt att träffa. Så fort jag hinner ska jag titta på Bobbys dokumentär på SVT. Hört så mycket gott om den, hur fin Bobby är som människa och hur tufft allting måste varit för honom. Bobby har alltid varit en jättefin vän till mig som jag tycker mycket om. Så många nya möten igår och så mycket kul snack.

Vi fick också lyssna på Martina som är ett nytt ungt stjärnskott som vi säkerligen kommer få höra mer om. Så cool tjej som rappar….. 🤩

Så glad för igår! Vore jag som ni så skulle jag titta på Svenska POWERKVINNOR ikväll kl 21 på TV3. Finns på Viaplay och Viafree också. Man får helt klart se sidor som man inte visste om hos dessa kvinnor och jag tycker det ska bli så spännande att följa framöver. Var första avsnittet detta som vi fick se så kommer det garanterat bjuda på underhållning framöver.

Nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs sen!

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00