ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mysig höstdag

/

Innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Halloj!

Lördag i huset och jag har just satt mig i soffan här för att skriva till dig. Känner mig lite trött och urlakad så det passar perfekt med en lugn och skön eftermiddag/kväll här. Tony är ute på roligheter med sina travgrabbar så jag och Milo huserar själva här hemma. Jag ska strax sätta igång med maten tänkte jag. Vet inte riktigt vad jag ska laga bara, det skulle bli hemmagjorda burgare men vi åt det till lunch så jag får nog spara dom till imorgon istället.

Häromdagen kom Tony hem med dessa fantastiska hortensior. Jag har tampats med lite deppighet de senaste dagarna så det var något som verkligen ljudade upp både hjärta och själ. Det är ALDRIG fel att få blommor. Så är det bara! Så fint av honom att vara så omtänksam.

I förrgår tipsade jag om lite nyheter som jag beställt från Cellbes. Den här beiga ljuvliga teddykappan sålde nästan slut i beige. Finns kvar i en storlek. Den finns kvar i fler storlekar i svart.

Stövlarna

är gaaaaaalet fina! Åh vad jag älskar dom. Gjorda i mocka och såå bra kvalitet. Rymliga i skaftet och sådär rynkade, svinsnygga! Tyvärr också lite slutsålda men fanns kvar i ett par storlekar!

Ska visa dig lite annat smått och gott som följde med i paketet. Kul med lite höstnytt nu känner jag, förgyller helt klart mörkret som är på väg.

Idag åkte vi ut till Kejbert Concept som under hela helgen anordnat höstmarknad. Det är Caroline och Jocke som äger gården där ute, ni vet det där supergölliga paret från Bonde söker fru. Så mysigt ställe. Helena var där och krängde god mat också.

Hade inte ro att titta på kläderna i lugn och ro där då det var så galet mycket folk inne. Tänker att jag måste åka ut dit en annan dag när det är lite lugnare, det såg ut att finnas mycket fint.

Tony hade med sig kameran såklart, han tog många fina bilder som jag tänkte visa sen.

Vi satte oss utanför vår bil och åt Helenas supergoda burgare. Sååå jäkla goda rent ut sagt, kan du så prova nångång. Högrevsburgaren är verkligen magisk!

Efter vi varit vid butiken och mumsat i oss burgarna så drog vi till granngården där det anordnades stubbåkersrace. Jag ääääälskar stubbåkersrace. Det kittlar i hela min mage av ljudet och den galna farten, så häftigt. Det är också höst när dessa små race körs.

Här har jag dukat upp en liten skål chips och iskall pepsi Max.

Ska sitta här och forts mig innan jag ska laga mat. Milo beställde makaroner och korv. Haha… en riktig gourmand det där. Jag förstår honom, det är rasande gott med korv och makaroner ibland. Själv köpte jag en fryslåda med thaimat istället. Finns en sort som jag bara älskar.

Ha en mysig kväll nu vänner. Hoppas ni har en härlig helg.

Kram Nina

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00