Toppless bartenders

Innehåller annonslänk för Lindex och Cellbes

Gokväll finisar!

Redan onsdagkväll, gud tiden går så fort. Snart är det jul. Haha, såg att det börjas att förberedas för julpyntet i vissa butiker redan.

Blus HÄR // JeansHÄR(Har S på blusen och 38 på jeansen, väääärldens skönaste jeans med massa stretch – REA nu).

Idag hade både jag och Tony möten i storstan. Vi brukar försöka pyssla ihop mötena i Sthlm på samma dagar, funkar såklart inte alltid men nu när vi båda har eget bolag så funkar det bättre. Tony är numera konsult i eget företag och kan anpassa dagarna. Tacksamt när man behöver åka en bit som vi måste när vi ska till Sthlm.

Har ni sett NK-husets garage? Det tog många år innan jag upptäckte att detta var siffror för våningarna. Haha, ibland är man bra tankspridd.

Tony och jag sammanstrålade sedan till lunch. Han tyckte vi skulle äta på Glashuset, det ligger så himla fint där. Så när solen visade sig var det verkligen plötsligt superhärligt att bara sätta sig ned och njuta.

Här satt jag bara och njöt för fulla muggar. Kikade ut över vattnet, långa djupa andetag och släppa axlarna en stund. Ni vet väl att det är värdefullt med dessa små mikroåterhämtningsstunderna. ❤️

Såg den här urfina vespan också. Åh, så himla fin. Sån skulle jag kunna tänka mig.

Fina Glashuset. Ser ni trottoarprataren? Toppless bartenders…. och false advertising. 🤣 Restaurangen ligger så fint vid vattnet, älskar också inredningen därinne. Tips om ni vill gå på mysig restaurang.

Så gött! Jag tog en burrata och padrones. Tony tog köttfärsbiffar och friterad ost med vitlökssås.

Sen hem till lilla Majlis och hoppa i mysbrallan. Tänk att man kan längta efter det varendaste dag. Tofsen och slänga upp håret med, mysbrallan med knäna, fula raggisarna och soffan. Ahhhh, det är livet det hörni.

Nähä, nu ska jag fortsätta titta på Hela Sverige Bakar. Älskar’t!

Kram Nina