JB, fredag och nya sneakers

Hej finisar!

Ja till slut fick jag kapitulera till att äta penicillin mot min UVI som inte ville ge sig. Redan efter en tablett började det släppa. Blev rädd att det till slut skulle vandra upp till njurarna, det är ingen bra idé alls.

Tänkte berätta om Fredagen, insåg att jag helt glömt det här på bloggen. Så är det när man ska hålla ordning på flera kanaler varje dag. 😀

Började dagen med att packa upp mina nyinköpta bling-sneakers från Plain Vanilla. Ämen dom är såååå snygga så jag svimmar typ, verkligen älskar dom.

Så sugen på de >>olivgröna<< också, fanns i fler färger också men dessa var såååå snygga. Otroligt sköna på, en aning små i storleken så velar du mellan två storlekar så välj de mindre.

Dagen började sedan med att sitta här och jobba. Mall of Scandinavia. Tony var på möten i Solna, jag hade ett via teams som jag tog här. Behövde köpa grejer till ett samarbete som jag passade på att fixa också. På vägen hem grabbade jag också tag i världens coolaste påse till Milo. Ja han fick nämligen en fredagspåse. Vi var på ”lära känna” samtal på skolan i veckan och allt verkar gå bra. Sen hade han tappat två tänder också (Milo har varit väldigt sen att tappa alla sina tänder – precis som sin pappa), men tandfen är tydligen bara töntigt numera så då blev det en liten fredagspåse istället.

Köpte påsen på Lagerhaus. Dom har fler såna här småpåsar vilket är perfekt om man vill ge bort en liten present.

Fyllde den sedan med allt möjligt som vi vet att han gillar. Roliga godisar, hamburger och strips strumpor (köpte på Åhlens), tuggummi, powerade, salami chips och så fick han en hundring i swish också. Han blev så himla glad, är dock rädd att detta med fredagspåsar kommer få fortsätta. Haha, det var väldigt uppskattat och en bra ”muta” om man vill att de ska kämpa lite extra mycket i skolan.

Kvällen tillbringade vi vara hemma. Nästan hela familjen samlad på Fredagsmiddag. (Ja inte Thedde då som bor i Schweiz, alltid så saknad här hemma). Vi åt rökta räkor och lime-aioli till förrätt, sen blev det hemgjord pizza till varmrätt. Jag gjorde en med tomatsås, rökt skinka, mozzarellla som gräddades först i ugnen. Sen på med massa ruccola, nästan en hel burrata, olivolja, salt och balsamico. Såååå sååå god! Om du önskar bra glutenfri botten till pizzan kan jag verkligen rekommendera denna. Den blev såå god!

Denna kommer jag alltid använda som botten till mina pizzor fr o m nu. Den var verkligen toppen!

Glömde ju nästan! Vi har sett nya bondfilmen. Kan väl säga såhär, den var sååååå bra! Vill prata om den sååå mycket men kan inte för då spoilar jag allt och det vill jag inte. Kan säga att introt till filmen var top notch, ribban lades där ungefär sen höll den samma höga ribba hela vägen. Daniel Craig är helt fenomenal, stor stor storgillar honom som skådis.

Jaha, idag har Milo avslutning med fotbollen. Dom ska spela padel och äta pizza och kebab efteråt. Sen har vi ett firande på eftermiddagen. Ska nog hinna med lite bullbak också. Mina >>stora saftiga kanelbullar<< är bara sååå goda. Full fart denna Söndag. Hoppas din söndag blir toppen.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Håller med, så snygga skor. Men menar du verkligen en storlek mindre? Finns ju inget värre än att ha för små skor. Fötterna brukar ju dessutom svullna lite när de blir varma.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Nej, jag menar mer att står du och velar mellan 2 storlekar så ta den större. I butiken sa dom att man kan gå upp en storlek.

Berit
Berit
2 years ago

Åh jag som tyckte nya Bondfilmen var en enda lång plåga…inte alls bra, sån tur att alla tycker olika.

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
2 years ago

Vaaa? Hur i hela friden kan du tycka det? Haha, ja tänk så olika man verkligen kan tycka.

Åsa
Åsa
2 years ago

Bra att du skaffade penicillin, ibland får man ge sig:-). För min kompis ledde urinvägsinfektionen till blodförgiftning och inläggning på sjukhus i nästan en vecka. Hon besökte en läkare på fredag som tyckte att hon kunde avvakta till efter helgen, på lördag fick hon 40 graders feber och var helt borta så det blev ambulans till sjukhuset:-(.

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
2 years ago

Åh fy! Ja det var lite det jag var rädd för så jag kapitulerade och började ta penicillinet. ❤️

Anne
Anne
2 years ago

Men lägg av så snygga skor! 😍

tårtbotten 3

Nästa inlägg

Såhär farligt är det att äta ägg som passerat bäst före datum

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x