ANNONS
Integritet på Tailsweep

Säger bara wooooow!

/

Innehåller annonslänkar för Cervera

Godmorgon finisar!

Ja igår var det Kanelbullens dag för hela slanten. Jag bakade kanelbullar igår eftermiddag och dom blev ju galet goda. Jag har ett så enkelt och bra recept som alltid lyckas. HÄR hittar du det.

Har knäppt lite färska bilder från köket. Älskar köksfönstret som det ser ut nu. Den inger ett lugn på något vis. Är så kär i min SMEG-serie också. Gud, jag velade fram och tillbaka mellan om jag skulle ha svart på allt eller om jag skulle ha vitt. Är så glad att jag till slut valde vitt.

Jag har >>kaffekokare<< (20% rabatt), >>tekokare<< och >>blender<< hittills. Tanken är att brödrosten ska bytas ut också. Såg att det var 15% rabatt på den på Cervera nu så kanske ska jag slå till redan nu. Finns HÄR.

Igår startade Tonys födelsedagsvecka. Eller haha, han vill inte ha den men eftersom jag älskar födelsedagar så startade jag sen åt honom. Så kan man också göra.

Igår morse hade jag bokat padeltid åt oss på en helt nyinvigd padelhall i Bromma som heter Padel ROYAL. Säger bara woooooow! Vi hastade in där och blev så glatt överraskade över att ägaren kom och mötte upp oss och gav oss en rundvandring, vilken service!

Här var en form av ”lounge” precis när man kommer in i padelhallen. Hallen har fullständiga rättigheter så här kan man sitta och ta ett glas efteråt. Hur trevligt?

Då herrarnas omklädningsrum var tomt fick jag följa med och kika in där också. Har ni sett så jädrans snyggt alltså?

Damernas var minst lika fräscht. Wow! Jag satt länge efter jag duschat och sminkade mig vid sminkbord där och bara njöt. Strömmade härlig musik ur högtalarna under tiden.

Själva padelhallen hade 6 dubbelbanor och 2 singelbanor. Jag och Tony hyrde en singelbana. Jag tog det tog rätt lugnt då jag inte är helt superkry än efter min UVI. Supernajs ställe! Dit kommer vi absolut åka igen.

I Söndags gjorde vi vårt första besök på ett mysigt café som ligger i Fjärdhundra, ca 2 mil utanför Enköping där vi bor. Café 100 heter det. Det var supermysigt och suget att driva ett sånt här ställe gör sig alltid påmint hos mig. Det är något i mig som säger att jag nog borde ha ett litet café nånstans igen.

Nu ska jag fortsätta jobba här, har inte kommit ur morgonrocken ännu, det är väl så när man alltid jobbar hemifrån. Ska dock snygga till mig lite och hoppa i mysbrallan med knän istället. Hörs sen igen!

Kram Nina

0

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00