ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hjälp mig?

/

Innehåller annonslänk för Jotex

Godmorgon vänner!

Har jobbat i flera timmar redan, vaknade hypertidigt. Nu är den där perioden här när jag sover helt knasigt, supertrött på kvällen och så vaknar jag långt innan tuppen. Aja, jag får göra det bästa av situationen, inte mycket att göra åt då man provat allt redan.

Idag ska jag åka och träffa Mirka. Ska bli så kul och få fika och ”catch Up” lite. Var såå längesen vi sågs. Minns nästan inte ens när det var men det är flera år sen. Åker till Uppsala och ska fika på något mysigt fik som hon tipsade om.

Nej, detta är förra årets julstjärnor, har inte blivit galen och hängt upp redan, haha! Köpt på Jotex, såg att de hade 30% rabatt på massor med julbelysning nu. Vill du fynda lite till årets julpimpning så kvista in HÄR.

Nu håller jag på som bäst att sätta julen här på bloggen. Det ramlar in en hel del förfrågningar nu just angående julen och jag tänkte att jag skulle fråga er om detta för ni är dom som bäst kan hjälpa mig att göra rätt saker inför jul.

Jag klurar på att kanske ha julkalender i år, hade det sist för en herrans massa år sedan men det var riktigt skoj minns jag. Skulle det vara intressant med en julkalender med en exklusiv rabattkod bara till er, en för varje dag? Eller skulle ni önska rabattkoder på något annat vis? Vilket i så fall? Vilka företag skulle ni vara intresserade av? Om inte ni här inne är intresserade så kan man alltid sköta sånt på Instagram istället. Klicka gärna i hjärtat längst ned på detta inlägg om du är intresserad och kom gärna med en input angående frågorna här ovan.

Som vanligt inför julen så ska jag snart dra igång denna rensning här hemma. I år har jag en lite annorlunda plan. Tänker att jag river igång denna direkt efter höstlovet. Då är man klar när December månad startar och man kan bara götta sig under hela December. Listan betar man av som man vill, alltså de punkterna man vill men att alla blir gjorda innan December. Det är inte säkert man har allt på listan, vi har tex inget lekrum men då tänker jag att jag kan rensa vitrinskåpet kanske?

Jag har aldrig lyckats fullborda den här listan men vafasen gör det? Man gör det som syns mest kanske? Haha…. Det låter väl som en bra plan va? Vilka hakar på? Börjar den 8/11.

Nähe! Dags att dra igång dagen. Vi hörs lite senare, ska knäppa bilder från min dag.

Kram Nina

9

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00