Våga glittra – Makeup tips

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Lovade ju er att jag skulle snacka vidare om min beställning från NordicFeel. Nu har jag testat båda läppglansen som jag beställde och jag säger bara jaaa! jag har letat efter läppglans som är mer skinande än att de har färg. Jag köper alltid med färg annars.

Vi börjar med >> läppoljan från Clarins. << Det är 15% rabatt på den här godingen nu. Jag har den som heter Honey Glam. Den finns annars i flera varianter. Det är som små små guldkorn i som glittrar till lite sådär nångång bara. Superfin verkligen som verkligen ger en snygg glans.

Detta är en geléliknande läppglans som är mer en olja, sitter jättebra och känns inte alls klibbig. Bara skön. Den är vårdande och skyddande från uttorkning, perfekt såhär års om du frågar mig. Värsta jag vet är torra fnasiga läppar, då brukar också herpesblåsorna poppa upp som gubben i lådan. Innehåller växtoljor från jojoba, hasselnöt och mirabelle-plommon.

Nästa läppglans jag beställde var >> ISADORA Explosive shine <<. Suuuperglansig också och sitter bra! Den här är verkligen suuuperglansig på. Också vårdande, för mig är det otroligt viktigt. Annars torkar de bara ut mina läppars Den finns i flera varianter också.

Åh ni anar inte vilket discoglitter till ögonskugga detta är alltså! ÄLSK! >>Glitter-Y Eye Squad<< (20% rabatt just nu) heter den och jag har färgen som heter Gold Lava. Vi ska ju på fest på Lördag och då ska den här tanten glittra ska jag säga er. Den här paletten ger ifrån sig massor med glitterpigment och den blir verkligen så glittrig som den ser ut på bilden här.

Vill man inte glittra så överdrivet mycket så kan man bara ha på lite lite längst ut på ögonlocket, tänk dig att du har på lite på själva locket bara. Ger en suuuuuperfin effekt även om det bara är lite. Ett litet partyknep.

Apropå glitter! Kolla in detta lilla gäng då? Glitter goals heter det och ja, jag kan inte annat än hålla med om att detta är goals! Sååå snygga! De två lite smalare tuberna är just Glitter Goals från NYX. Polish Pin-Up heter den färgen jag har. 15% rabatt just nu. Detta är en lätt flytande ögonskugga, jag skulle hellre säga krämig. Ger massa glans. Till vardags skulle jag använda den precis jäms med den övre fransraden, nästan som en eyeliner. Så snygg effekt! Till fest skulle jag smälla på den på hela ögonlocket och sen ta fingrarna och dutta ut den uppåt.

Den lilla burken bredvid är en Rolls Royce när det kommer till glitter. Detta är glittrets flösch de luxe! NYX Metallic Glitter. Jag har den i färgen Goldstone. Egentligen så rekommenderar dom en primer till dessa glitterkorn, men jag testade med den krämiga skinande ögonskuggan här ovan och den funkade också utmärkt som primer (alltså det som ska hålla kvar glittret.) Åh jag längtar till jag får sminka mig med dessa på Lördag.

Det var lite glittrande glimmande glansiga tips från mig denna gråa Onsdag, vad gör man inte för att lyfta höstens gråa dagar.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2951.jpg

Nästa inlägg

Helgkyckling – 3 rätters

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x