ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Arcy

Så bra inspiration

/

Alltså! Har just bläddrat igenom senaste numret av Allt om Mat, sen jag skaffade ARCY har det blivit min favvotidning när det kommer till inspo med mat. Varje gång hittar man massor som man bara måste prova.

I det här numret var Årets stora VINTEST. Ämen jag har skrivit ut det och sparat, sååå bra. Nu har jag full koll på vilka viner jag ska köpa till vilken mat och vilken dessert. Kan säga att jag haft noll koll på det tidigare. Men nu bläddrar jag bara bland mina listor och söker på t ex fågel, voilà…hur många förslag som helst. Kan t.o.m välja något som jag vet att jag föredrar. Hade ingen aning om att mousserande rose passade till det.

Det är inte mindre än 1002 viner betygsatta i testet dessutom. Så värdefullt känner jag.

Har just suttit och dreglat över allt man kan göra med kantareller, så många tips! Det ena låter godare än det andra alltså…..

Detta ska jag testa i helgen! Lyssna på detta, ”Pistaschmaräng med citronkräm och bär”….. OMG, det låter magiskt gott. Perfekt efterrätt!

I den här appen som jag använder hittar du över 50 olika populära magasin. Du får tillgång till alla nya Magasin, men också de gamla så du kan gå tillbaka och hämta inspiration från flera år tillbaka. Här hittar du tidningar som Amelia, Damernas värld, Tara, Sköna Hem bara för att nämna några. Appen kan delas med upp till 5 stycken, hur bra? Det kostar egentligen 89 kr/ månad för allt men nu har ju jag ett toppenerbjudande till mina följare. Ni får de 6 första veckorna gratis, sen hoppar det igång och kostar 89 kr per månad tills du inte vill längre, då säger du bara upp det.

Klicka in på DENNA LÄNK för att ta del av erbjudandet! Happy läsning säger jag, jag bara ÄLSKAR den här appen alltså. Bästa!

Kram Nina

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00