ANNONS
Integritet på Tailsweep

Budgetrenovering

/

Godmorgon!

Haha, ja det är lunch jag vet men vi har en lugn och slapp morgon så jag ligger i morgonrock i soffan fortfarande. Så skönt!

Den här karln är det värre med! Han sover, han är lite trött i håret. Vi firade honom igår i efterskott med brorsan hans med familj.

Han och brorsan blev kvar uppe, när jag gick och la mig kl 12 så snackade dom som bäst. Tror han kom och la sig typ 3, så ja…. Lite trött i håret man idag.

Jag som är lite rastlös idag och vill hitte på nåt. Men men, han får sova klart så får vi kanske göra något lite senare. Ibland får man bara kli i kroppen när det är en solig dag och man borde vara ute och njuta lite.

Igår tog jag tag i ett annat projekt som jag länge tänkt. Haft dekorplast hemma i säkert 8 månader. Haha…. Igår fick jag äntligen till det. Ett jäkla jobb men vilken skillnad det blev. Verkligen som ett nytt badrum.

Har ni sett? Bakom skynket har vi badkar så det kommer ju inte vatten på golvet. Då funkar inte dekorplast så bra. Jag har gjort samma i hallen och det är verkligen sååå grymt. Superbra tips på budgetrenovering. Dekorplasten har jag köpt på Bauhaus. Sen har jag klippt till dem och sen klistrar jag på platta för platta, ett jädrans jobb men så värt det. Är man väldigt noga i kanterna så sitter det hur bra som helst. Blir inga limrester när man drar bort det heller.

Jaha, nu ska jag börja göra mig i ordning och väcka min karl. Vi hörs sen, ska tipsa dig om lite gotta som jag gjorde igår till vårt firande.

Kram Nina

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00