ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dejt & event

/

Godmorgon vänner!

Ja gårdagen började med färd mot storstaden. Där väntade fikadejt med bästa Lotta (Vimmelmamman) och också ett spontanbesök på ett Klimakterie-event för Vichy. Lotta skulle dit och skrev och frågade dom om inte jag också skulle med, haha…. Ja här bjuder man in sig själv. 🤣 Vi satt nämligen och pratade om klimakteriet och så kom vi in på eventet, på den vägen var det.

Vi hade dejt på Downtown camper, ett arbetsvänligt hotell mitt i Stockholm. Jag var tidig så jag satte mig för att jobba en stund. Lugnt, mysigt och trevligt ställe. Dit kommer jag gå fler ggr.

Det var VICHY som bjöd in till eventet. De har just lanserat hudvård för kvinnor i klimakteriet. Vi blev bjudna på en liten lunch, ett trevligt litet event. Glad att Lotta tog med mig.

En specifik hudvård för mogen hud under övergångsåldern. Du kan läsa mer HÄR om du vill. Fick med mig en generös goodiebag. Ska testa produkterna och se vad jag känner. Spännande.

Tony var på möten samtidigt som jag träffade Lotta och var på eventet, han hade inte ätit så vi kvistade förbi Mall of Scandinavia. What the heck tänkte jag och åt en pasta också, haha…. Ibland är jag så hungrig och blir liksom inte mätt.

Vi skulle också köpa en ny jacka till Milo. Nu är åldern här då det inte är det lättaste längre, det är inte att jag bara svänger in nånstans och köper och så är det bra med det. Nä, nu börjar det bli riktiga krav. Fick vänta en halvtimma tills han slutat skola så vi kunde köra FaceTime och han kunde välja jackans färg. Det blev toppen, han var supernöjd när vi kom hem. Alla nöjda och glada! Haha! Det blev den blå som jag står och håller i.

Jag sitter här och jobbar för fullt och har den här hönan som sällskap. Vi älskar vår matta i vardagsrummet. Jättestor, mjuk och fluffig. Jag sitter på den nu och hon ligger på den. Varför använda soffan? 😀 Mattan är köpt på IKEA ifall någon undrar.

Nu måste jag fortsätta. Vi hörs sen.

Kram Nina

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00