Stress & förberedelser pågår

Annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon finisar!

Förlåt min frånvaro men det är så himla mycket just nu. Jag går upp 4 på morgnarna för att jobba och hinna med allt. Kampanjer som ska skickas in för godkännande, resa till Schweiz och all packning och saker vi ska ha med till Thedde. Det är så mycket som ska klaffa och roddas med när man ska vara borta i 10 dagar. Jag är mitt i PMS:en dessutom och då känner ju jag 100% värre stress och oro över saker. Just nu är det ett endaste virrvarr i min hjärna. Måste, efter jag skrivit till dig, sätta mig och anteckna alla måsten och en ”to do” list. Sen kan jag slappna av…. Tror jag…

Igår var vi i Sigtuna och plåtade inför min kampanj som ska gå live imorgon. Vi avslutade med en sen lunch på Tant Brun. Jag åt räksmörgås på glutenfritt bröd och sen hade dom även glutenfria bullar, blev ju bara tvungen att prova! Så gott! Kan verkligen rekommendera räksmörgåsen, den var vansinnigt god!

En ”behind the scenes” bild från när jag bytte om i bilen. Satt där halvnaken när parkeringsvakten kvistade förbi. Vet inte om han såg, men lite lustigt var det. Man är ju inte direkt brun nu heller…. Haha! 🤣 Bli inte bländad när du kollar bilden.

Måste tipsa dig, Cellbes har galna dagar nu med rabatter upp till 60%. T ex ett av mina absoluta favvo-mysis byxor. Kostar lite drygt en hundring nu. Ska säga att dessa har jag tvättat typ 50 ggr och de syns inte på dom. Bra kvalitet för 100 kr. Bara en sån sak! HÄR hittar du all REA i deras galna dagar kampanj!

Nu ska jag fortsätta dagen, stressa vidare. Katten måste vi köpa sin specialmat till (Mellan är hus- och kattvakt medan vi är borta) och nya resväskor ska inhandlas. Tur man är ute i god tid (ironi). Haha….

Hörs sen!

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mellan 23

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x