Gråtig återförening

Annonslänk genom reklam för Åhléns

Från total packningskaos och stress till att äntligen ha fått krama om min Thedde. Ja där är vi nu. Alltså den känslan…. 😭 Jag gråter bara jag tänker på det för det var så fantastiskt. Jag grät så himla mycket, det var som flera månaders längtan och en form av oro bara släppte. Allt ifrån vårt första möte och kramen filmades och det kan du se på min INSTAGRAM. Jag har tittat på den där filmen säkert 100 ggr sen jag la upp den. Blir gråtig varje gång jag tittar. Så himla mycket känslor. Förresten så är jag väldigt aktiv på Instagram story ifall du vill hänga med på vår resa där, så följ gärna.

Ja i torsdags kväll var vi färdigpackade och klara. Väskorna fyllda till bredden och på väg mot Connect hotell som ligger i anknytning till Arlanda. Tyvärr så var jag väldigt besviken på resväskan jag köpte, det stod att den skulle rymma massor, det gjorde den…. Men den tippar liksom framåt av tyngden så helt värdelös skulle jag säga. Vi har haft sånt bök med där väskan på den här resan. Köp inte den, jag köpte den på Rusta och du ser den på bild här ovan. Måste köpa en annan nu då denna var helt världsklass så det känns lite surt.

När vi kom fram till hotellet så hoppade jag i duschen efter att ha känt mig svettig ungefär 146 ggr under dagens packande. Så skönt. Sen kröp vi ner i sängarna och tog kväll och bara slappade. Nåväl, jag och Tony jobbade en sväng.

Frukost på hotellet var väldigt tidigt. Klockan ringde också galet tidigt, men jag gick upp ännu tidigare. Haha…. Ja jag kunde inte sova så bra. Lite stressad inför flyget och sånt där. Ni som inte följt mig så länge kanske inte vet att jag varit fullständigt skräckslagen inför flygning vilket gjorde att jag inte reste på över 10 år. Jag klarade helt enkelt inte av det. Gick i terapi för det när mamma skulle fylla 60 och bjöd med oss alla till Kanarieöarna. Då klarade jag av att flyga äntligen men det var ju fortfarande en skräckupplevelse.

Nu hade jag inte flugit sedan Hannahs 40 årsfest på Marbella och det är 3 år sen. Inte bra med tanke på att terapeuten sa att jag behöver underhålla flygningen med ca 3 flygturer per år. Det har jag ju inte gjort. Så jag har såklart känt en stress i kroppen inför den här resan. MEN, något som varit annorlunda är att jag inte haft panik inför det, det har jag alltid haft förut. Bara jag tänkt tanken att jag ska flyga så är det som om en våg av panik sköljt över mig, jag har börjat andats häftigt och bara haft en så olustig känsla i kroppen. Men, något har hänt inom mig, något som känts som ett lugn. Det var helt nytt för mig…. Men jag är ju också på en väldigt bra plats rent psykiskt nu jämfört med för bara tre år sedan. Så kanske kan det påverka?

Sedan märkte vi av att minsting var väldigt obekväm inför att flyga. Kanske har mina rädslor överförts på honom och det bannar jag mig själv för, säkert har han genom åren märkt min rädsla och så har den smittat av på honom. Så denna resan jag tog ett helt annat ansvar för hans rädslor och fick liksom blocka mina egna. Allt gick dock väldigt bra för honom på flygningen. Så lättad för det. När vi var där uppe så sa han: ”Ska det vara såhär och flyga så skulle jag kunna göra det här i 10 timmar till” så det var ett bra betyg. Piuh! Så skönt!

När vi hade checkat in våra väskor och gått igenom om säkerhetskontrollen var det skönt att sätta sig och ta ett litet glas. Väskan full med munskydd och något att äta på inför flygningen.

Mysigt att komma upp genom molnen och se att solen ju fanns där uppe. Gick också en bit choklad som var bland det godaste jag ätit i chokladväg. Det tyckte Milo också.

Lite gott att mumsa på där uppe gjorde susen för var fokuset ska ligga på. schweiziska croissanter gick inte av för hackor alltså, sååå sååå smöriga och alldeles för goda.

Satt och beundrade mitt nyinköpta gloss från Dior. Köpte det på taxfree’n på Arlanda. Detta är en lipgloss och återfuktning i ett. Perfekt för det klimatet vi kommer ha nu. Köpte i den finaste färgen också, J’adior heter färgen och du hittar den HÄR. Så skönt på och den här färgen var verkligen superfin. Sådär ”nudig” och snäll, älskar det!

Här började vi så sakta att närma oss Schweiz och Zürich. Jag visste att där nere står han och väntar min pojke.

Sen sågs vi äntligen efter flera månader ifrån varandra. Tårarna bara sprutade! Så otroligt glad och lycklig över att äntligen få krama honom. ❤️

Bilder knäppta ifrån bilen. Jag kommer förmodligen att bomba er med vybilder från detta magiska ställe. Det är så galet vackert överallt och man vill bara fota hela tiden. Hösten är som allra vackrast här nu. Färgen sprakar verkligen. Dessa berg runtom är så ”breathtaking”.

Ser ni den lilla kyrkan uppe på toppen? ❤️

Thedde tog med oss till hans träningshall och där han kör sina teorilektioner. Allt på engelska. Och han som tyckte att han sög på engelska, nu pratar han språket dagligen. Dessutom imponerade han oss med sin tyska också, han klarar sig fint med hälsningsfraser osv. Vad snabbt det går ändå? Vi bor ett stenkast ifrån där han bor, vi hann inte hälsa på honom igår men ska göra det idag. Jag ska reka av vad som behövs fixas med sen åker vi till Ikea och så ska vi homestyla lite hos honom så han får mysigt.

Vi bor toppenbra på en Bed & Breakfast här. (Ska knäppa av lite bilder härifrån så ni får se.) Vi har ens stor lägenhet på 80 kvm med kök, flera sovrum och hela konkarongen så Thedde kommer nog hänga här en del. Anledningen till att vi inte bor hos honom är för att han har en inneboende hos sig och det är ju inte jättekul för den killen om vi bombar hela hemmet i 10 dagar med tanke på att de inte har några sovrum över. Så beslutet att bo i eget var inte så svårt. Dessutom bor vi 1,5 minut ifrån Thedde. Hade inte kunnat bli bättre!

Nu är klockan snart 07.30 och jag väntar på att det ska börja ljusna. Det är kolmörkt fortfarande. Dessvärre kommer vi inte ha så tur med vädret dock. Vi kommer få regn och rätt trist väder hela veckan tyvärr. Men imorgon ska det vara sol och 18 grader så då jädrans ska vi njuta och knäppa bilder.

Ha en fin lördag hörni så hörs vi snart igen. Kommer in ett inlägg på förmiddagen med Ninas 5 fredagstips. Sen ska jag knäppa av lite bilder här också som jag hoppas orka lägga upp ikväll. Vi vill hinna uppleva och umgås med Thedde så mycket vi bara kan.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
2 years ago

Hoppas ni får en fantastisk vecka 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
2 years ago

Tack! ❤️

Frida
Frida
2 years ago

Oh så härligt det ser ut 🤩. Jag är heller inget fan av att flyga, huva.. men ”gör” det ändå 😅. Åkte ni med vaccinpass du och T? Eller måste man testa sig innan också?

Njut av er vistelse med Thedde!

Stor kram

niiinis
niiinis
Reply to  Frida
2 years ago

Hit räcker det att åka med vaccinpass utan test. Ovaccinerade åker med antigen test.

Tack! Ja vi njuter för fullt! ❤️

6c05f9d8 a0fe 48ee b107 49d587172d74.jpg

Nästa inlägg

Snart på väg!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x