ANNONS

Skönhetsboost

Annonslänkar genom reklam för Babyface

Godmorgon vänner!

Idag startade morgonen tidigt här även om jag faktiskt sovit helt galet bra här hittills. Men, man vet ju hur det kan vara med det där. Tjoff så sover man som en påse skridskor igen. Man får vara glad de perioder det är bra i dessa klimakterietider. 😇

Idag har jag kickat igång dagen med en liten skönhetsboost. Ska bli mycket bättre på det nu denna vinter. Ska hålla efter huden så kanske jag lyckas hålla den boostad med fukt och ge den det den behöver. (Hade inte satt masken perfekt innan jag tog bilden, den satt bättre på sen….) Testade en ny mask i morse. Kändes verkligen superhärlig och exakt så lyxig som det stod. Den heter Eneomey Hyaluronic mask (15% rabatt just nu) och är en hyaluronic mask med collagen, hyaluronsyra (naturligt fuktbindande smörjmedel som fungerar som fyllnadsmaterial mellan de elastiska fibrerna i huden), allantoin (en läkande, sammandragandet fuktbevarande och lugnade ingrediens). Brist på dessa ämnen i huden kan leda till att huden blir både torr och tappar sin elasticitet.

Wow säger jag bara, denna kommer jag köpa igen. Resterna i påsen med masken smörjer jag alltid på på halsen och på bröstet. Glöm inte det! Förresten så har Babyface rea på massor med olika masker just nu, kika HÄR.

Innan jag körde masken körde jag en ordentlig rengöring. Det ska man alltid göra så att porerna är öppna och mottagliga för produkterna som den ska få. Börja med att fukta ansiktet, pudra lite i handen, sedan har jag på denna ”håll käften” enzym-kemiska exfoliering, >>Dermalogica Daily Microfoliant.<< Låter avancerat va? Det är det också, den absolut bästa exfolieringen (peelingen) jag någonsin haft faktiskt. Mild nog att användas varje dag om man vill, avlägsnar alla orenheter, torra flagor och t.o.m. ojämn pigmentering. ÄLSKAR den här! Så grym! Jag föredrar att ha den i ”travel-size” då den håller sig fräsch genom hela användningen då. Större förpackning så händer det att den blir lite klumpig i burken. Att använda scrubb gör också att all makeup sitter mer perfekt och ser sådär ”flawless” ut. Klicka gärna in på länken ovan för att läsa om alla fördelar med den. ÄLSK-produkt!

Nästa produkt efter att exfolieringen var klar var denna. Alltså, som jag har letat efter en bra ögonkräm. Det är nästan en skämt. Jag vet inte hur mycket pengar jag lagt på ögonkräm hittills? Jag har köpt typ de dyraste som går att få tag på och insett att den irriterade mina ögon nåt så kopiöst. Jag har köpt medeldyra och fått reaktioner som nog inte är så bra för ögonen, ögonlocken har torkat ut och jag har knappt kunnat använda linser. Jag har beställt helt naturliga, då har ögonen runnit. ALLA har mer eller mindre irriterat ögonen. Ett tag sket jag i att ens använda ögonkräm för det var bara strul och massa obehag. Jag hade gett upp.

Men så läste jag lite recensioner om denna ögonkräm, beställde den och har nu testat i några veckor. Clarins Total Eye lift. Nej men halllåååååå, den funkar klockrent. Ingen irritation, inget obehag, inga rinnande ögon, bara behaglig kräm som känns som den slätar ut det där lite rynkiga trötta på ögonlocken, påsarna under ögonen försvinner i ett nafs. Du får den första förändringen på 60 sekunder, då har påsarna plattats ut. Ögonen ser genast piggare ut så fort du applicerar den nämligen. Jag brukar stå och liksom smörja sådär extra länge för då går produkten in i huden ordentligt. Sen duttar jag med fingerspetsarna runt hela ögonen. Du måste testa, snacka om att det ger effekt. På lång sikt så reducerar krämen rynkor, slätar ut påsar och tar bort det mörka runt ögonen. Alltså den är t.o.m stärkande för fransarna. Jag är 100% nöjd! Det står att man även kan ha den på huden mellan ögonen för bra resultat, där har ju jag fått ett tjog med små rynkor så det ska jag absolut testa. Åldras kan man, men det skadar ju inte att känna sig fräsch på vägen.

Ok, nästa produkt som är min ”måste ha”. Något jag också letat efter i åratal som det känns är en riktigt bra aluminiumfri deo. Ja jag har använt aluminiumfri deo i flera år nu efter att ha haft mycket smärta i armhålorna och efter att ha läst hur ohälsosamt det är att stryka på 30-50 ggr högre dos än vad som anses riskfritt med aluminium i armhålorna!

Tänk, det är där du har dina viktiga lymfkörtlar som är kroppens portvakt för att hålla den borta från farliga ämnen och angrepp, och så stryker man på aluminium i doser som är 30-50 ggr högre än vad som anses ok. Idag står det ju att deo kan hålla dig fräsch i upp till 72 timmar på vissa flaskor, ni fattar hur mycket aluminium det krävs för att göra det va? För det är aluminiumet i deodoranten som stoppar svettningarna. Vill du byta ut något som förgiftar din kropp varje dag, välj en aluminiumfri deo. Det är mitt hetaste tips! Du ska också slippa leta dig sönder och samman efter den bästa som jag fått göra. Här har ni den nämligen! Ingen svettlukt, och doftar magiskt gott. (Det är kardemumma och apelsin i den). HÄR hittar du den!

Vill du läsa mer om varför traditionell deo inte är så bra för kroppen kan du läsa HÄR.

Japp, där hade du tips på några riktiga kanonprodukter. Dessa är jag inte utan nu.

Nu ska jag fixa mig i ordning så ska vi kvista iväg till Ikea för att köpa lite grejer till Thedde. En ny säng bl a. Vi hörs sen!

Kram Nina

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00