Lägenhetsfix

Godmorgon!

Uppe med tuppen. Ja men höstlovet här i Schweiz fortsätter. Igår for vi till Theddes lägenhet och skulle montera säng. Men tji fick vi, fanns inga verktyg så någon kollega ifrån laget skulle kvista över med det senare. Nya tag. Jag fixade med lite grejer ändå så det blev lite mysigare. Dock var vi så stressade på IKEA för att hinna hem till Theddes träning så hälften glömdes bort. Får se om vi hinner med en tur till? Han har i alla fall en mysig lägenhet med bra planering och en utsikt som får en att baxna. Han bor precis vid ett av bergen med vingård precis nedanför, som taget ur ett vykort. Den utsikten slår allt med hästlängder. Hoppas jag hinner ta lite bilder därifrån så ni får se.

Vi bor bara ett stenkast ifrån Thedde så igår tog vi en promenad bort till honom. På den lilla korta biten hade jag kunnat fota kameran full typ. Det är ju så mycket vackert, kan knappt ta in det i systemet.

Efter lägenhetsfix åkte vi till en pizzeria som ligger en liten bit bort. En sån gammal hederlig pizzeria med ”no fancy” och kal inredning. Kan vara de bästa pizzeriorna. Fanns inte glutenfria pizzor dock så jag tog en vanlig. Den var jättegod! Sen kommer magen ta stryk men ibland får det vara värt det.

Kvällen tillbringades i vår mysiga lägenhet, Milo är nog den som trivs allra allra bäst. Han pratar mycket om hur mycket han tycker om att vara i den. Kan inte annat än hålla med, det är något otroligt trivsamt med allt. Thedde har träning varje kväll så honom ser vi inte så mycket på kvällarna. Han jobbar förmiddag från 8-12. Sen planerar han träningarna fram till det är träningsstart vid 17.30 tiden. Så vi suger i oss det vi får. Han har dock tagit ledigt några dagar så vi kan umgås lite extra.

Idag ska vi nog ut på lite tur, Thedde jobbar dock men vi andra åker iväg för att se oss om. Vi ska åka till den gamla staden som jag pratade om tidigare. Sen har jag googlat vad man inte får missa när man är här, så kanske hinner vi med något mer ”turistigt”. Imorgon åker vi med Thedde till Zürich. Han har möte där så vi tänkte hänga där under tiden. Kanske shoppa något och äta på något bra ställe.

Nu ska jag jobba ifatt dagen, att vara borta flera timmar under dagen innebär lite extra jobb för mig för att kunna slappna av sen. Men är helt klart värt det.

Vi hörs sen!

Kram Nina

69
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Så mysigt ni verkar ha det. Skönt att ni är där ett tag så ni hinner umgås, ta det lugnt och hitta på saker. Ingen stress liksom – älskar det (förutom turen till IKEA då hehe).
Chur tror jag är värt ett besök. Ni gillar ju också att promenera; finns det inga bra ”hikes” i närheten?
Läste ett tidigare inlägg som jag missat. Så kul att höra om hur Thedde är som coach. En fråga – hur kommunicerar han med teamet? Engelska, tyska?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Ja och eftersom Thedde ändå måste sköta jobbet samtidigt så var det nog optimalt att vi blir här så länge.

Han kommunicerar på Engelska. Tack och lov så kan ju alla unga människor engelska, då blir allt lite lättare. ❤️

Nästa inlägg

Shopping på IKEA i Schweiz

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x