En superhärlig dag i Zürich

Morgonen igår startade väldigt tidigt. Thedde hade möte med f.d Svenska förbundskaptenen i svenska hockeylandslaget i Zürich, och vi tänkte att vi hänger på till storstaden. Redan innan klockan sju på morgonen var vi iväg. Vi åt ingen frukost utan tänkte att vi skulle äta något inne i Zürich. Tony googlade fram ett ställe som även skulle ha lite goda glutenfria alternativ. Det hette Babu’s och var ju över alla förväntningar. Gud dit skulle jag vilja igen innan vi åker hem, så gott och så trevligt ställe.

Frukosten var stor så man smäller av. Man kunde även beställa som Afternoon Tea bricktorn men det missade vi. Tror man var tvungen att boka det kanske. Men vi åt så gott och jag fick en koffeinfri Latte Macchiato med havremjölk. Såååå jäkla god! Lyrisk tammetusan! Sen blev det glutenfria smörgås med avokadoröra och pocherat ägg till mig. Milo tog lyxbröd-tallrik och Tony tog charkisar med bröd och ost. Mysig inredning var det där också. Supermysigt att starta vår dag där verkligen.

Efter frukosten blev det dags att kvista mot FIFA fotbolls museum. Ja men sååå häftigt och Milo var så laddad. Det låg precis bredvid tågstationen i Zürich så enkelt att hitta.

Så mycket kul och intressant historia! Vi vandrade omkring hur länge som helst och kikade på allt. I slutet så fanns det också lite kul för ungar att göra. Vi blev kvar i ett par timmar. Milo som är superfotbollsintresserad tyckte det var toppen. Kul kul!

Efter museet gick vi till bilen och på vägen såg jag detta ställe. LONG HUANG, det såg trevligt ut utifrån så efter vi hämtat Thedde från sitt möte så åkte vi tillbaka till den asiatiska restaurangen. Lite spända var vi allt med tanke på att maten inte varit någon höjdare hittills. Men wow! Alla tyckte det var supergott. Thedde som storgillar asiatisk mat sa att han inte ätit god sådan sen han åkte från Sverige men att det här var svingott. Åh, så kul ju. Dit skulle han åka fler ggr.

Efter maten gick vi i lite butiker, vi hittade en tröja till Milo bl a. Sen var det dags att återvända till lilla landsbygden igen. Thedde hade dubbla träningar på kvällen så vi åkte hem till vår lilla mysiga lägenhet och tog kväll.

Idag är Thedde ledig efter lunch så då ska vi hänga lite. Vi ska bl a käka middag ihop ikväll, ska bli så mysigt. Imorgon har Thedde en viktig derbymatch borta i Chur så dit har vi köpt biljetter, det får vi bara inte missa. I övermorgon åker vi hem igen, han har match då med men den missar vi tyvärr. Tänk vad fort 10 dagar ändå går? Helt sjukt! Är så glad att vi tog så många dagar eftersom Thedde har så hektiskt schema hela tiden, då hinner vi ändå ses en del eftersom vi är kvar så många dagar. Det har varit superhärligt att se Schweiz och se hur han lever här. Det känns fint i hjärtat. Jag vet att han har det bra här och att han hittat en vardag här som han trivs med. Då kan jag leva vidare med den känslan i kroppen där hemma, viktigt och så skönt.

Nu ska vi kvista iväg här. Hoppas du har en mysig fredag och att du får en fin helg. Kom ihåg och andas. ❤️

Kram Nina

74
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Do you speak English – No!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x