ANNONS

Magisk morgon

/

Godmorgon godmorgon!

Åh, igår tog jag en morgonpromenad med min mamma. Vi är ju lika morgonpigga hon och jag som tur är så ibland ser vi till att gå tidigt tillsammans. Vi brukar vänta tills det i alla fall ljusnat, det blir ju senare och senare nu. Men vid jul vänder det igen och vi börjar gå mot ljusare tider. Galet hur fort tiden går nu alltså.

Magiskt sken på morgonkvisten, så himla härligt. Stannade upp flera gånger och bara tittade på hur vackert det var. En soluppgång är verkligen något utöver det vanliga. En ny dag som tar sin början och som suddar ut nattens mörker.

Vi stannade till vid dessa nyfikna underbara får. Det är ju något så härligt med får.

Skulle jag bo på en gård skulle jag vilja ha några. Dom stod länge och bara tittade på oss. Önskar jag hade haft min riktiga kamera med mig. Då hade dessa bilder blivit fantastiska.

En kramgo katt kom också och mötte upp oss. Åh hon visste inte vilket ben hon skulle stå på, så kramgo var hon.

En joggare i soluppgången. Krispigt och kallt i luften. Måste nog ut på samma idag. Så härligt ju.

In och dricka varm te och äta frukost efter promenaden. Hur härligt som helst. Du vet röda kinder, kalla lår, lite snuvig näsa av kylan och så få sätta sig i långkallingarna och dricka te. Mejlen hur mysigt? Älskar det! Nu börjar jag få en sån där galen längtan till snö och skidbackar. Det ser jag fram emot den här vintern.

Nähe! Ska ta tag i dagen här nu. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00