Magisk morgon

Godmorgon godmorgon!

Åh, igår tog jag en morgonpromenad med min mamma. Vi är ju lika morgonpigga hon och jag som tur är så ibland ser vi till att gå tidigt tillsammans. Vi brukar vänta tills det i alla fall ljusnat, det blir ju senare och senare nu. Men vid jul vänder det igen och vi börjar gå mot ljusare tider. Galet hur fort tiden går nu alltså.

Magiskt sken på morgonkvisten, så himla härligt. Stannade upp flera gånger och bara tittade på hur vackert det var. En soluppgång är verkligen något utöver det vanliga. En ny dag som tar sin början och som suddar ut nattens mörker.

Vi stannade till vid dessa nyfikna underbara får. Det är ju något så härligt med får. Skulle jag bo på en gård skulle jag vilja ha några. Dom stod länge och bara tittade på oss. Önskar jag hade haft min riktiga kamera med mig. Då hade dessa bilder blivit fantastiska.

En kramgo katt kom också och mötte upp oss. Åh hon visste inte vilket ben hon skulle stå på, så kramgo var hon.

En joggare i soluppgången. Krispigt och kallt i luften. Måste nog ut på samma idag. Så härligt ju.

In och dricka varm te och äta frukost efter promenaden. Hur härligt som helst. Du vet röda kinder, kalla lår, lite snuvig näsa av kylan och så få sätta sig i långkallingarna och dricka te. Mejlen hur mysigt? Älskar det! Nu börjar jag få en sån där galen längtan till snö och skidbackar. Det ser jag fram emot den här vintern.

Nähe! Ska ta tag i dagen här nu. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

56
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Ja, det bästa med att gå ut när det är kallt är att få komma in i värmen igen. Skänker alltid en tanke (och lite till 😉 till de stackare som av olika anledningar inte har den förmånen – usch, den känslan måste vara hemsk. Tacksam varje dag för hur bra man har det, livet kan ändras så snabbt.

En annan sak, har sovit dåligt i natt, kollade i efterhand och insåg att det var fullmåne. Någon gång i månaden sover jag alltid dåligt, och det sammanfaller med fullmåne. Är det bara en tillfällighet eller kan det verkligen påverka sömnen? Vad tror du?

Päivi
Päivi
2 years ago

Vilken magisk morgon. Man e ju sugen på att flytta tillbaka till Enköping när man ser dina bilder. Kanske lite utanför så man kan ha härliga djur omkring sig. Ha e härlig helg😍

niiinis
niiinis
Reply to  Päivi
2 years ago

Ja kom kom! Så mysigt här ju. ♥️

Anna
Anna
2 years ago

Ser ut som du har sköna outdoorbyxor på dig, var kommer de ifrån?
Trevlig helg!

Img 5218.jpg

Nästa inlägg

Lyxstart med BUBBELVÅFFLOR

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x