Mystips!

Innehåller annonslänkar genom reklam för Lindex

Ja men julpyjamasar kan man väl aldrig få för många av enligt mig. December är månaden då man myser ner sig totalt i soffvänliga outfits. Som den här pyjamasen! Den är sååå mysig och så skön, väldigt söt också. 🤎❤️ Du hittar den HÄR, passa på nu när Lindex har 25% rabatt på allt! Hur bra såhär i juletider? Kolla också in den HÄR drömmen i flanell och den HÄR mjuka som jag också måste beställa!

Har varit och gjort ärenden i Sthlm idag. Eller snarare så skulle jag till Stockholm idag för att ta lite prover. Dock så glömde jag legget hemma och ringde efter halva vägen för att kolla om det var någon idé att komma alls, det var inga problem. Dom skulle ta det med bank-id. Väl på plats så förstod hon som tog proverna inget överhuvudtaget. För det kunde dem ju inte alls…. De kändes minst sagt både otrevliga och oseriösa i sitt mottagande. Nej, dit går jag aldrig igen.

Så istället för att låta det bli en onödig resa till Sthlm så passade jag på att handla julklappar. Bilden är från en av butikerna på Mall of Scandinavia. Jag jobbar ju hårt med att bli klar i tid i år. Frågade om det på min Instagram, alltså hur folk gör som lyckas vara klara typ i november. Alla var rörande överens, önskelistor och internetshopping. Så jag har börjat, 2 av barnen är nästan klara redan. Så nog händer det grejer.

Förresten, blusen jag hade idag är från Lindex också. Puffiga ärmar och sådär härligt skir i tyget. Tycker om! 🤍🖤 Finns HÄR.

Victorias Secret inne på Mall of Scandinavia är så stort numera, flera rum av massor med härliga underkläder och dofter.

Följde med en liten påse därifrån också! Lite julklappar med olika bodymists.

Apropå underkläder så har jag en BH-favorit från Lindex. Lite bredare axelband i spets, jättefin spets på kupan och ger ett jättefint lyft till trötta 3 barnsmammetuttar då det är push Up. Älskar den! Kör din vanliga storlek om du beställer. Den finns i fem olika färger och du hittar den HÄR.

Gillar du inte byglar och vill ha en jätteskön bh-top eller bralette som dom kallar den så kan jag tipsa om den här som jag också har. Den här kan man sova i. Så skön och så himla fin! Du hittar den HÄR. Som sagt, passa på nu när de har 25% på allt.

Dagen på Mall avslutades med ett första och definitivt inte sista besök på Chocolate Mania. Omg! Gå dit på egen risk. Vi kunde inte bestämma oss för vad vi ville ha så vi beställde fler grejer. Glutenfria crêpes med glass jordgubbar och choklad, kinder ägg milkshake och banan, jordgubbar och marshmallows att doppa i mjölkchokladblandning. Så sjukt gott!

Nu ska jag ta kväll i soffan med min sköna pyjamas. Ha en fin kväll.

Kram Nina

60
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

MOS Nina, inte Mall 😋.
Snygg BH. Något som jag funderar på; tvättar de flesta BH för hand eller i maskin? Jag brukar använde tvättpåse i maskin, även om det står handtvätt. Orkar inte med handtvätt….men hur gör folk generellt?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Ja men när jag skriver MOS så undrar folk vad DET är för ställe, hur man än skriver…. 🤪

Tvättar i maskin på 30 grader. Då håller dom sig allra bäst. 😍

Sofia
Sofia
Reply to  niiinis
2 years ago

Haha, alla kommer aldrig att vara nöjda eller hur? Kalla det vad du vill 🙂
Tack för tvättråd och trevlig helg, kram.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
2 years ago

Haha, nä förmodligen inte. Haha! 😂 Detsamma! ♥️

Nästa inlägg

Hejdå Erik – vi ses igen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x