ANNONS

Första advents fix

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes!

Halloj!

Mitt i julpyntsfixet här hemma! Ja det är helt ooooootroligt att jag sparat det till sista stund i år. Jag brukar ju kicka igång allt ett par veckor in i november. Men det har varit så mycket privat så jag har känt mig dränerad och slut och rätt långt ifrån julpynt faktiskt! Men nu står 4 lådor och 1 säck här och väntar på att jag ska sätta igång. Jag har möblerat om lite vid matbordet, idag har vi åkt och köpt sideboards som vi ska fylla en vägg med, jag behöver mer plats att ha saker i så det kommer bli perfekt.

Den här färgen har fått jobba här hemma kan jag berätta. Oj oj, köpte 3 stora papperskassar med julgrejer på röda korsets second hand som jag håller på och målar nu.

Här lite grejer som jag hade hemma som var vita, tänkte att det blir lite roligare med beige kalkfärg. Här står det och torkar efter första omgången färg.

Den här ljusstaken är såååå fin. Betalde 65 kr för den. Har tvättat av den och nu står den och torkar efter 2 lager färg. Ska bli så spännande att få se den helt klar sen. Köpte även träfärgade adventsstakar som ska målas i beige.

Den här har också målats precis, blev så himla fin när den blev enfärgad. Den ska jag ha julblomma i eller kanske pepparkakor. Vi får se?

Köpte gamla julkulor också som jag nu målat. Ska hängas upp i en fin gren som jag har sen.

Dom blir jättefina med lite kalkfärg på. Såhär kan man rädda många julkulor som många kastar.

Kolla kaoset?! Haha…. Ja detta ska det bli ordning på så småningom. Det kan man inte tro nu.

Img 5690.jpg

Första stjärnan är uppe. Blev så mysigt på en gång, jag älskar verkligen julpynt och allt fint som blir nu. Ska pyssla om mitt hem ordentligt så kanske vi kan ta en liten adventsfika med något gott ikväll. Jag har glögg kvar sen förra året som jag ska värma på också. Mums!

Har skaffat nya lampor till vardagsrumsfönstret som blev så himla bra. Älskar dom, så himla fin beige färg. Finns HÄR.

På ett av våra sideboards ställde jag den här lampan. Blev också så fin, så lugnt och harmoniskt med den här färgen känner jag. Finns HÄR!

Har hunnit prova min nyårsklänning idag. Jag är så himla nöjd med den, den blev verkligen hur fin som helst. Älskar att den glittrar sådär lagom snyggt. Finns HÄR. Ett tips! Kika in Cellbes hela BLACK WEEK sortimentet med rea upp till 70%, pågår några timmar till. Du hittar den HÄR.

En av mina skönaste klänningar jag har är t ex nedsatt med 30% nu. Du hittar den HÄR!

2 omgångar färg. Ska ha på en till, du ser att det kikar fram lite rött. Detta blir sååå bra! Åh vad jag längtar till vi byggt ihop sideboarden och fått klart.

Nehepp! Jag ska fortsätta här nu. Vi hörs sen.

Kram Nina

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00