ANNONS

Julpysslet fortsätter

/

Innehåller annonslänk genom reklam för Matsmart.

Hej på er!

Idag har dagen bestått av jobb jobb jobb. Från tidig morgon, och jag är fortfarande inte klar. Så blir det ibland. Nu har jag precis plockat upp min beställning från Matsmart. Jag har fyllt upp julförråden här hemma.

Så nöjd att jag beställde >>julmust<<.

Hela vårt uterum är fullt. Haha…. Men kylan gjorde mig lite orolig så nu står de alla inne, ville inte ha en julmustexplosion ute i uterummet. Det får inte plats här så jag måste nog fixa lite inne i förrådet, ett sånt mysigt drickaförråd som man får hasa till i nå tofflor och frysa rumpan av sig. Det hör till julen på något vis.

Den här >>saffransosten<< var verkligen jul i en tub. Så gott på pepparkaka, mums! Nästa gång vi ska ha lite plock ska jag ringla i lite i krustader, sen tänker jag mig att jag toppar det med fikon och någon marmelad.

>>Lingonpulver<< & kanel. Lingonpulver är riktigt trevligt att pudra t ex kakor med nu under julen. Så fint och riktigt gott.

Lyssna på detta! Apelsin och smörkola, så gott så gott. Ett trevligt kaffe att ”festa till” julen med. Rutasoka gör sååå gott kaffe säger alla som vi bjuder den på. Julkaffet hittar du HÄR.

Kika in hos Matsmart! Så mycket gott och bra till julens alla firanden. ♥️

Måste visa er vad mer jag nu pysslat med i vår lilla julpyntsstuga. Älskar ju den här perioden så himla mycket, får sånt lugn i själen och burrar in mig i myskläder och vårt hem och bara njuter.

När vi var till Röda korsets second hand i Västerås hittade jag även dessa byttor. Tänkte lite hur jag skulle göra och sen var det bara att sätta igång.

Fina va? Kostade 35 kr styck och jag valde att ha kvar texten, ska fylla dem med det som står på. Sen får jag se om jag målar hela och använder mig av Dymo för att märka vad som finns i?

Här har du också lite bilder på sideboarden och lite julmys som fått flytta upp på den. Är så nöjd med den lilla glöggpannan som jag också köpte på secondhand. En robust sak med gjutjärnspanna och riktig värmare, oj oj vad den ska få puttra denna december. 😅

Nu ska jag laga mat, vi hör sen.

Kram Nina

5

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00