ANNONS
Integritet på Tailsweep

Morgonmyset

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon!

Här har man varit vaken innan tuppen. Här håller det nämligen på och roddas med kalas förstår ni. Inte nog med att mamma fyllde år igår, Milo fyller dessutom tonåring på Lördag. Det är stort må ni tro. Här roddas som sagt för fullt, idag ska jag hämta ut 2 pkt som kommit med posten med saker till kalaset. Det har från Milos sida varit önskemål om Hamburgerbuffe, så det fick det bli. Oftast något som alla äter och som är väldigt gott. Efterrätt har jag inte riktigt bestämt ännu men det ska väl bli något gott och juligt tänker jag mig. Är inne på bakelser, rulltårtsbakelser med smak av saffran och typ hallon tror jag skulle bli väldigt gott. Vi får se?

Det är så mysigt här hemma nu. Har äntligen fått huset julpyntat, det satt hårt inne i år måste jag säga, så sen på bollen brukar jag ju aldrig vara. Julgranen är fortfarande kvar att pynta men håller på och målar julkulor för glatta livet så de kan hängas upp sen när det är dags. Ville visa dig dessa underbara beiga julstjärnor vi har hänger i fönstren. Älskar dom!

Älskar färgen och hur de släpper igenom ljuset. Julstjärnan är på REA nu och du hittar dom HÄR. Tips! Ser du ljusen på golvet? De är LED-batteriljus och dom är såååå bra och verklighetstrogna. Går dessutom att ställa på timer så man behöver inte ens bry sig och göra något förrän man har värsta mysigaste myset hemma. Har flera stycken här hemma, kanske osunt många. Haha….. men hur mycket älskar man inte ljus nu när det svart som natten den större delen av tiden? Ljusen finns i olika storlekar HÄR.

Vår soffa har dessutom fått nytt liv med lite härliga kuddar. Dessa kuddfodral var så fina i verkligheten och såååå bra pris, liknande kuddfodral brukar kosta skjortan och halva armen. De ser sådär robusta och välarbetade ut. Finns HÄR i olika färger, jag har beiga och vita och dom är såååå fina.

Som jag älskar att smyga upp på morgonen nu och tända ljusen här nere. Ibland sätter jag igång lite julmusik på låg volym och bara myser för mig själv. En liten stund av egentid, så himla mysigt och en väldigt skön start på dagen. Dagarna är rätt hektiska nu med mycket jobb, men jag försöker verkligen fånga dessa mysiga dagar som vi upplever nu. Julen är magisk för mig, något jag bara älskat mer och mer för varje år.

Beundrar detta fina paket jag fick på gårdagens frukostvisning av 2022:s vårkollektion hos Odd Molly. Texten var så fin så jag började gråta lite. 🤍 Kände mig så viktig och det är en fin känsla.

Nu ska jag fortsätta jobba här, vi kan väl höras sen.

Kram Nina

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00