ANNONS

Odd Molly frukostvisning

/

Igår var jag inbjuden till mysigaste frukosten/visningen på Odd Molly. Det var dags att ge oss en liten sneak peek på vårens alla underbaringar. Alltså hörni, jag ville ha typ allt! Nej men så mycket sköna material, snygga prints och snygga modeller.

Det hade dukats upp en ”håll käften” frukosten som hette duga. Kan intyga att ALLT var sååå gott. Jag frågade t.o.m var allt var ifrån men nu kommer jag inte ihåg. Jag MÅSTE dit och njuta någon gång framöver. Alltså avokadoröra var ”to die” for. Den uppepå fröknäcket, muuuums! Bananbrödet drömmer jag fortfarande om, jag måste skriva till Odd Molly idag och fråga. Kanske kvistar förbi där idag och köper med mig ett bananbröd till helgen. Nog om ätandet nu, även om det är en väldigt stor del av mitt liv haha….. vi fick ju även se en massa härligt i klädväg. Måste säga att vännerna på Odd Molly är så fina och varma också. Nu är ju Odd Molly en rätt ny samarbetspartner till mig så jag har inte hunnit träffa dem ännu, detta var första gången. Blev så varm i hjärtat att de verkligen är helt underbara personer som jobbar med märket. Stort hjärta ifrån mig! ♥️

Vi fick en jättefin visning av plaggen av självaste designern på Odd Molly. Hennes sätt att förklara allt kring plaggen fick en ju bara att vilja bära dessa kläder ännu mer.

Fick prata med henne en stund och vi hamna ju bland föräldraskap och barn. Lätt hänt när man har barn i samma ålder.

Ja ni ser ju! Vilken färgpalett va? Hur härligt ska det inte bli med den här våren säger jag.

Blev alldeles tårig av den här texten. Så fint skrivet, blev alldeles varm i hjärtat. 🤍 Tack Odd Molly. 🤍 Vet inte om jag ska vänta med att öppna julklappen till julafton, beror på om jag kan hålla mig. Haha…. Så typiskt mig! 😂

Jaha, dags att kvista vidare här med dagens sysslor. Vi hörs igen.

Kram Nina

Fotograf: Tony Hermansen

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00