Kalasdag!

Innehåller annonslänkar för Meds, JD-sports, KitchenTime och Partykungen.

Godmorgon!

Igår hade vi en kalasdag som heter duga. Vår älskade minsting Milo fyllde äntligen 13 år, som han längtat. Ett Decemberbarns lott i livet är ju väntan…och lagom till man fyllt år så är det dags för dom andra att börja fylla 14. Men de får ju en månad som är fylld av härligheter och Milo kommer vara glad för det när han blir äldre. 😀

Vi smög upp tidigt för att kanske lyckas väcka födelsedagsbarnet med vår sång. Slog in det sista paketet och förberedde frukost. Han fick rostad macka med hans favvopålägg.

Vill tipsa dig om det! Det är MYCKET nyttigare än Nutella men smakar minst lika gott som Nutella säger Milo. Finns HÄR på REA just nu. Använder detta i bakning också, så gott och bra.

Fast nyttigt behöver man ju VERKLIGEN inte tänka när man ska fira födelsedag. Till efterrätt blev det saffransmuffinsar med jordgubbssylt, grädde och strössel. Det var väldans gott tyckte han.

Vi lyckades äntligen (efter 13 år) med att väcka honom på sin födelsedag. Det var första gången! Hurra! Det var så mysigt med paketöppningen där i hans säng. Det han hade önskat sig i år har jag fått slita mitt hår för att hitta. Omg! Allt som han önskade sig var typ slut överallt, gissar att de önskar sig samma saker ungdomarna.

Egentligen önskade han sig en helt annan overall men den var verkligen tokslut. Lyckades till slut hitta en annan som blev succé! Tips till er andra tonårsföräldrar, tänkte eftersom jag letade mig halvt fördärvad överallt så kanske det är av värdefull vikt för dig. Den här blev succé! Luvtröja HÄR, byxa HÄR, skor HÄR.

Som vi roddade för kalaset alltså. Det blev precis så som jag hade hoppats på. Här var förberedelserna igång för fullt. Köpt allt på Partykungen. Popcornbägare i olika sorter hittar du HÄR. Stripsbägare HÄR. Hamburgerboxar HÄR. Ballongbåge HÄR, finns sååååå många fina. Trodde dom skulle vara mycket dyrare, köper man en sån här klar är den ju svindyr. Men att köpa en sån här box, och såklart en ballongpump så hör du en själv. Tar lite tid men blev ju sååå bra!

Popcornmaskinen är verkligen magisk! Dom var slut i svart på Partykungen så då fick man ge sig ut på jakt. Hittade den HÄR. Gör såååå goda popcorn och busenkel att använda. Man får med mått och sen är det lite rapsolja och sist popcornkärnor som fixar varma goda popcorn. Ska läsa om man även skulle kunna ha i lite smör, det borde ju gå. Smörpoppade popcorn till kvällens julfilm kanske?! Mums!

Stripsbehållarna var verkligen perfekt i storlek. ”Friterade” dom i vår nya fritös, är sååå nöjd med den. Ska testa den lite till sen ska jag göra ett utlåtande om jag vad jag tycker. Var många som ville att jag skulle berätta vad jag tyckte.

Det blev ett mysigt kalas igår! Släkten på besök med Hamburgerbuffe och mys. Inte en enda bild, hade fullt upp att serva och fixa med allt och sen äta och umgås. Så blir det ibland.

Nähe! NU ska vi äta frukost. Min fina man kom upp här i morse och berättade att han hade en liten överraskning åt oss. En Stockholmsdag med shopping, julmys och mat. Jag som skulle till Åsa (driver My Little Gardenhouse, vill du beställa bakverk eller catra mat så tipsar jag om henne, så fräscht och gott allting. Har provat själv flera ggr och det är toppen!) Hon hade fixat en stor adventsbrunch. Så mysigt! Men nu blev det visst överraskningsdag för mig istället….får se vad för mys vi ska hitta på? Älskar ju överraskningar!

Ha en mysig andra advent vänner så hörs vi snart igen!

Kram Nina

59
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
2 years ago

Grattis till Mil 🥳stort att fylla tonåring 🎉

Mysigt med julmys och shopping. Var dock otroligt mycket folk på stan igår. Vill inte sitta i knät på folk när jag ska äta, så svårt att hitta ett lite lugnare ställe.
Stör mig dessutom på alla snorkiga hovmästare som mest blir irriterade över att man underlåter sig att komma till deras restaurang utan att ha bokat bord! Sedan har de ju oftast lediga bord men om de inte fått mig att känna mig välkommen kan de glömma det. Ibland undrar man om dessa personer någonsin själva varit gäster på en restaurang och accepterar detta beteende? Eller vänta, de har förstås bokat två veckor i förväg 😂

Img 6915.jpg

Nästa inlägg

Såhär skalar du en hel vitlök på bara några sekunder

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x