Nu ut på iskall promenad

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Godmorgon vänner!

Står här och laddar för dagen. Ska börja min dag med en jäkligt kall promenad. Har fått klä på mig riktigt ordentligt idag, det gäller att klä sig varmt samtidigt som man inte klär sig fööör varmt. Det är en balansgång det där men jag tror att jag börjar lära mig faktiskt. Det tog några års promenerande.

Jag har på mig en mössa med fleecefoder, dom tycker jag är bäst när det är kallt. Håller emot vind och håller värmen utan att man svettas. Såg att Cellbes fått in det som kallas för >>löparmössa<<, dom är också jättebra!

Närmast kroppen sen har jag underställ. jag varvar ett från Kari Traa och sen har jag ett från Craft. Finns HÄR. Jag har det som är lite tunnare och inte i ull, jag har lite svårt för det materialet på kroppen.

Sedan kör jag antingen fleece eller vanlig hoodie under jackan. Har jag tunnare jacka kör jag fleece, har jag tjock jacka kör jag hoodie. Det brukar funka bra när det är såhär kallt.

Över underställsbyxorna har jag sedan antingen >>varma fodrade tights<< eller vindbyxa. Jag har dessa >>vindbyxor<<, dom är fodrade och rymliga. Älskar dom.

Skor, så svårt. Idag skulle jag egentligen behövs gå i mina ICE Bugs men det är alltid så ovant i början med lite jobbigt för fötterna så jag brukar gå med mina vanliga skor (Hooka) så länge det bara går. Kör med dubbla strumpor för att hålla värmen.

Nu ska jag rodda klart allt här! Ska få i mig lite Sellerijuice innan jag drar iväg. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
2 years ago

Vad skönt att det är fler än jag som har svårt för att ha ull direkt mot kroppen (det sticks fast folk säger att det inte gör det, det gör det visst)

Anna
Anna
2 years ago

Vad har du för stl på byxorna?

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
2 years ago

Jag köpte stora för att få plats med mycket under, 42/44.

Img 6190.jpg

Nästa inlägg

Bäst i test julskinka 2021

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x