ANNONS

Iskall

/

Godmorgon vänner!

Ja här somnade man aaaaalldeles för tidigt igår så jag har varit i full gång ett par timmar redan. Haha, min sömn på vintern alltså, numera kan jag inte annat än skratta åt den.

Alltså, oj… den där promenaden igår alltså. Nej men jag tror att jag fick en chock. Var inte alls beredd. Haha! Ansiktet frös till is i samma sekund jag började gå, sen fortsatte det så hela vägen. Ögonfransarna var isiga.

Jag drog upp mitt ansiktsskydd så bara lite av ögonen syntes. Så skönt i all kyla. Kondensen från min andning gjorde dock så ögonfransarna frös. Haha…. Såg roligt ut. Det var en väldigt vacker promenad. Så krispigt och fint vinterväder. Vi har inte så mycket snö hos oss, det har mer eller mindre bara färgat backen vit. Men det räcker för att det ska kännas ljusare.

Har lyckats få upp julbelysning i uterummet med. Ser himla mysigt ut utifrån, ännu mysigare när det är mörkt.

Denna morgon är inget undantag, ska ge mig ut på en iskall promenad igen. Ska bara klä på mig ordentligt precis som igår så går det toppenbra.

Senare idag ska jag visa dig när vi åt vår lunch ute igår. Så himla himla gott och så jädrans mysigt. Nu ska vi bli bättre på att ge oss ut och äta i naturen. Så mycket godare allting och snacka om livskvalitet. Jag och Tony sa det igår, att man borde göra det mycket oftare. Visst, det är lite kallt om fingrarna och så men den lilla stunden fixar man, det man får igen är bara så härligt. Senare får ni se, ni ska också få receptet på de galet goda saffranspannkakorna och också en liten efterrätt.

Kram Nina

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00