Kärt återseende

Godmorgon vänner!

Hoppas att du mår bra och har haft en skön helg. Här är jag uppe med tuppen, fick sovmorgon idag då jag sov till halv sju, men för er andra som sover längre på helgerna är det säkerligen ingen sovmorgon tänker jag. Haha….

Något jag fått vara tyst om är att min Thedde varit hemma en snabbis. Han skulle nämligen överraska lite vänner och bara dyka upp på en middag i torsdags kväll så härifrån fick det inte yppas en knyst.

I torsdags samlades vi alla och åt en lunch ihop. Både Theddes farmor och farfar, mormor och morfar, Theddes pappa och vi var med. De har ju inte träffat honom sen i augusti så det blev ett kärt återseende.

Vinkade av honom tidigt Torsdagmorgon då han skulle vidare till Finland för att kolla innebandy VM. Just i detta nu är han tillbaka i Sverige och Arlanda, men bara i 90 minuter drygt för sedan är det dags att åka tillbaka till Schweiz. Men bara ett par veckor, direkt efter jul är han hemma igen. ♥️

Efter hämtning på skola och fix for vi hem för att göra oss i ordning.

Det var dags för en efterlängtad AW. Tåg till Västerås, bowling, Shuffleboard och mat väntade. Blev en jättemysig kväll på alla sätt.

Vi testade restaurang Varda i Västerås. Det var riktigt gott allting. Kan rekommenderas. Jag åt kött med bea, haha…. Var så sugen på ett köttbit och vanlig bea med strips. Det kan ju verkligen vara så gott.

Blev en mysig fredagkväll. Var t.o.m. hemma i relativt god tid, hann slå på tv:n och mysa en stund. Älskar AW:s av just den anledningen.

Här är det frukostdags nu! Kl 09 är det dags för en padelmatch igen. Samma som igår, vi har mött Magnus & Maria nu 2 dagar i följd. Så kul och spela tycker vi alla 4 så vi passar på så mycket vi kan.

Vi hörs sen igen, önskar dig en fin Söndag så länge.

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stina
Stina
2 years ago

Hej från Finland!

Har lagat av din goda kålrotslåda några jular men hittar inte reseptet nu, antagligen för att jag bytt telefon. Kan du vara så snäll och tipsa om var jag hittar det.
Tack för en fin blogg!
Hälsningar Stina♥️

niiinis
niiinis
Reply to  Stina
2 years ago

Tack själv! ❤️

Här har du det; https://www.niiinis.se/2017/12/22/kalrotslada/

Kram

Stina
Stina
2 years ago

Tack, tack ♥️

Img 6423.jpg

Nästa inlägg

Stekta Saffransmuffins

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x