ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äntligen ny julservis

/

Annonslänkar genom reklam för KitchenTime

Som jag skrev i förra inlägget (det galna pms/förklimakterieinlägget), så fyller jag 50 nästa år. Det tog alltså nästan 50 år för den här hönan att skaffa sig en julservis. Något jag bara drömt om tidigare och tyckt att det är så oerhört fint när andra har det. Detta är kanske mer en vinterservis, den är sååååå fiiiiiin! Jag älskar den! ♥️

Denna är från Swedish Grace, nej men ååååh…. Den servisen alltså! Så vacker och skir, så fina färger och dukningarna ska man inte prata om. Jag gjorde så att jag beställde vanliga >>mattallrikar av Swedish Grace i färgen snö<< (klickbar länk), sååå bra pris just nu! Sen har jag >>assietter<< (klickbar länk), bra pris nu också. Det blev några skålar också, 3 >>mindre<< och en >>stor<< i Swedish Grace winter. Allt på kampanj just nu.

Jag testdukade lite och det blev ju sååååå fint! Jag tror att jag ska ha >>vita servetter<< dock, skulle vara fint med >>röda<< eller >>blå<< också. Åh jag ser så fram emot när jag ska få dyka upp med detta till juldagen. Ja juldagen är vi här hemma hos oss med min familj, på julafton åker vi till Tonys bror med familj och firar julafton med hans familj.

Det blev ett nytt bestickset också. Jag blev lite snål när jag höll på och beställa, här fick man nämligen hela 60 delar med köttknivar för samma pris som de med 30 delar. Var rädd att de skulle se billiga ut men det gjorde dem inte. Stilrena, raka och snygga. Gillar! ♥️

11 dagar kvar till jul! Nu går det undan så nu får man hålla i sig. Idag åker jag och köper julklappar. Hoppas hitta resten idag så jag bara kan ”chilla” fram till jul. 😍

Vi hörs sen!

Kram Nina

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00