ANNONS

Nyårssnygg

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes, Lindex och H&M. Reklam för Me and my Boo Boo.

Snabbt snabbt tickar de sista dagarna av 2021 fram. Ett högst märkligt år men ett år fyllt av mycket kärlek också. Kärlek till min familj och kärlek till mig själv.

Jag tänkte tipsa om lite nyårsklänningar såhär i all hast. Många har snabb leverans ifall du fortfarande inte hittat någon snygging till dig själv eller någon du tycker om.

Själv rockar jag nog den HÄR glittriga klänningen från VILA. Plats för magen och så skön på. Gillar verkligen draperingarna i fram på den.

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR

Kolla in denna spetsdröm, finns HÄR.

Paljetter i coolt tvåfärgat HÄR.

Enkelt och galet snyggt HÄR.

Spetsklänning med puffärm HÄR.

Till detta så bara MÅSTE man ju ha snygga smycken. Jag har ju ett favoritmärke som ni säkert sett tidigare. Allt är handgjort och det är två urgulliga tjejer som driver detta lilla smyckesföretag. Så mycket snyggt och så unikt. Att de sedan i flera av smyckena följer med härliga kristaller som ger olika postiv energi och skyddar dig, ja men då är ju jag helt såld!

Älskar dessa som jag har, finns HÄR. Den svarta är en ONYX kristall (ger lycka och beskydd, balanserar dig och ger god energi), stora sötvattenpärlor och så är allt gjort med 18 karats guldplättering. Jag har dessa på mig jätteofta. Just nu har de 20% rabatt på hela sortimentet, gäller till 2:a januari!

Dessa ”HUGGIES” har jag också, finns HÄR. Använder nästan dagligen. Älskar dom, har också 18 karats guldplättering och är så himla fina som dom är. Gillar att dom är lite rejälare och syns utan att vara för stora.

Ett måste för mina läsglasögon är denna glasögongkedja som håller koll på dom, finns HÄR. Unika och 18 karats guldplätterade. Får 1000 frågor varje gång jag har dessa på.

Sist men inte minst, jag har dessa 2 unika armband (se nedan) och varje gång dom är på så får jag också 1000 frågor. Älskar älskar! Dom är såååå fina och superunika.

Dom är såååååå fina. Lyfter verkligen vilken outfit som helst och är det vackraste av handsmycken. Finns HÄR.

Måste måste köpa den HÄR nu också. Det svarta hjärtat är en ONYX, vill helst alltid bära en ONYX-kristall på mig då det är en så positiv kristall som ger så mycket fint.

Beskydd, energi, flyt inför ett möte, lycka… ja men den kristallen är fantastisk! Hur snyggt till nyår?! Dom har toksnabb leverans så vill du fynda till nyår nu när de har 20 % rabatt så passa på för tusan.

Nu måste jag packa vidare, snart drar vi till fjälls. 🙏🏻♥️

Kram Nina

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00