ANNONS

Äntligen framme!

/

Godmorgon!

Ja godmorgon viskar jag från ett kallt Sälen. Här snöar det just nu. Det blev en ganska så sen avfärd igår, men det är vårt nya. Ingen stress, vi kommer iväg när vi kommer iväg. Så mycket skönare faktiskt än att springa sönder och stirra på klockan när man egentligen inte har en tid att passa.

Vi lämnade en snöbeklädd småstad när det började skymma. Så fint när snön fastnar på träden tycker jag. Hoppas innerligt att det får stanna, vintern känns lättare med snö än den tråkiga slasken som oftast blir.

Vi började med en supersen lunch på Mc Donalds innan vi äntligen for iväg mot Sälen. Har blivit något av en tradition för oss.

Här väntade ett hemtrevligt boende på oss när vi äntligen kom fram igår kväll. Trötta men glada att äntligen vara här. Milo & Tony for ut i backen för att åka stjärtlapp medan jag packade upp. Mystiskt nog så hade vi 5 stjärtlappar utanför vår dörr igår, vi har ingen aning om var de kommer ifrån? Haha…. Men tack till den som lämnade dem där. Vi hade faktiskt inga såna sedan innan.

Jag ska strax gå upp och göra lite sellerijuice, ja såklart så är min slowjuicer med. Åker aldrig utan den. Haha…. 😂 Det är lite Sällskapsresan över mig. Slowjuicern han har en egen resväska, den behandlas nästan som en familjemedlem. Som ett husdjur. Nä, inte som vår lilla Majlis, apropå henne så är hon hemma med vuxna grabbarna. Dom roddar hus och katt medan vi njuter av fjällvärlden. Jag visste väl att det skulle vara bra och skaffa barn tidigt i livet…. 😂😜

Här inne väntar lite nyårstips senare. Ha en fin näst sista dag på året.

Kram Nina

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00