Gott nytt år!

Hej fina bloggen!

2 glas bubbel innanför västen och klockan är inte ens 15. Haha, det där lät det. Nej men det blev 2 glas vid lunchen idag. Det blir en lugn nyårsafton, jag har alltid haft svårt att dricka alkohol när barnen är med. Jag kan slå runt nångång ibland (typ 2 ggr per år, får vidrig ångest av att vara bakis så därför är jag sparsam med gångerna) när inte barnen är med, men då vill jag ha ”barnvakt” så man får vakna bakis i lugn och ro. Att bli onykter inför barnen har alltid spärrat för mig…kan inte släppa kontrollen så. Men nog om det. Här njuter vi för fullt. Har släppt axlarna lite och bara andas och njuter av fjälluften med min lilla familj.

Idag slog det mig att jag nog börjar ålderskrisa lite, jag har känt mig så cool inför att fylla 50 men med det nya året och allt i intågande så har jag börjat tänka. Existensiella frågor hopar sig i huvudet och jag försöker liksom hitta min nya plats som snart 50 åring, låter ju nästan konstigt när jag skriver det till dig. Men jag tror att du fattar. Inte kan jag fråga min man hur han kände, för han är ju bara 41 än så länge. Hur kände du?

Alltså missförstå mig rätt, jag känner mig cool för det mesta. Lugn i själen och sånt. Men nu bara de senaste dagarna har jag fått lite konstiga tankar om att fylla 50. Tankar som att jag börjar bli gammal, eller äldre kanske är mer rätt ord. Vad jag borde och inte. Samtidigt så känner jag mig så säker på mig själv…. Ja, men ni hör ju, det är lite virrvarr i hjärnkontoret. En sak jag klurade på? Kan det vara förklimakteriet som gör detta med mig?

Jag som sover lite knasigt kikade på dom som jobbar med backarna här inatt. Klockan 02.30 fotade jag när de jobbade för fullt.

När klockan var en mer normal tid gick jag upp för och tände ljusen och mös en stund innan de andra vaknade. Vi bor så vi ser backen från vårt vardagsrumsfönster. Så fint!

Vinter är verkligen magi! Jag älskar dessa vyer. Blir typ frälst. Solen har skinit idag och så har det varit 6 minus. Man kan inte få bättre skidåkarväder.

Img 7569.jpg

Ser ni molnet som är i samma höjd som vi? Så häftigt. Stod länge och bara tittade på det.

Vi har haft en toppendag i backen. Nu har jag just satt mig i soffan. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig för kvällen. Vi har tidigt bord på en av restaurangerna här. Ska bli så spännande att testa! De är med i White Guide så jag har höga förväntningar.

Hörni! Tack för ett fint 2021. Ja jag tänker skriva så för jag vägrar fokusera på det som varit skit och jobbigt. Jag har min familj intakt, det är det enda som räknas. Det gör mig lycklig och tacksam varje dag.

Önskar dig ett gott nytt 2022. Massor med kramar från mig och min familj. ♥️

92
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
2 years ago

Gott Nytt År till dig också!🎊Kram

Giggi
Giggi
2 years ago

Gott nytt år 🥳 till dig med Nina.
Efter jag fyllt 50 började det gå nedför tycker jag,krämporna kommer. Man fattar att man är ingen ungdom längre osv.
Så har det känns både min bror och syster med:)

Malin
Malin
2 years ago

Gott nytt år! Kram!

Ulrika
Ulrika
2 years ago

Wow vilken vy och härlig skidåkning! Ett riktigt Gott Nytt År 2022 till dig och familjen ❤❤

Nästa inlägg

Äntligen framme!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x