ANNONS

Ett nytt fräscht år

Innehåller annonslänk för personliga almanackan.

Godmorgon fina ni!

Ett nytt år, ett nytt fräscht år har startat. Jag hade svårt att sova inatt, låg och tänkte och planerade. Det var helt galet faktiskt, det var som om min hjärna gick in i någon form av kreativitet som gjorde att jag bara var tvungen att lyssna på den. Antecknade allt. Viktigt, kommer ni på saker på natten ska ni skriva upp det. Det är oftast på natten vi får till oss mycket viktigt som är värt att lyssna på. Jag t ex strukturerade upp både arbete, privatliv och saker som ska underlätta för mig inatt. Efter jag hade antecknat allt fick jag ett lugn och somnade äntligen. Sov sen ända till 8.30 i morse, wow för att vara jag. Familjen sover ännu och jag tänkte faktiskt låta dem sova, det blev sent igår när vi satt här i vardagsrummet i vår ”lägga” och kollade fyrverkerier.

Vi hade en väldigt fin nyårsafton igår. Det kunde inte blivit bättre och mer lagom faktiskt. Ska visa dig bilder från allt senare idag. Tony och jag slutade ”fira” nyår för några år sedan. Förr planerades det ända in i kaklet, det var middag som planerades, dukningar och flera vänner. Varje år var jag som ett urskitet päron dagen efter, Tony trött och håglös. För mig att vara vaken till 1-2 på natten när jag vaknat 1-2 natten innan, ja det blir ju jäkligt jobbigt alltså, jag sover ju så knasigt på vinterhalvåret. Det kändes som jag till slut blev tvungen att lyssna på min biologiska klocka. Till sist så kände vi att det mer kändes som ett ”måste” att fira nyår, och att det var på bekostad av att jag var helt slut i dagar efteråt för att sitta vaken 2 dygn i sträck typ.

Ja för krånglar jag för mycket med min sömn vinterhalvår får jag betala med att jag inte sover alls till slut. De senaste åren har vi dragit oss undan, åkt iväg eller bara varit vi. Riktigt mysigt om du frågar mig. Milo trivs tack och lov i vårt sällskap fortfarande, tacka fasen för det… vi gör allt för den där ungen. Igår åkte vi skidor hela dagen i ”fun park”. Hopp och olika ”slides” att rejla på. Haha….så som sagt, inte konstigt att han trivs. Inom de närmsta dagarna väntar också äventyrsbad, bowling och shuffleboard.

Som sagt, ett nytt fräscht år. Jag har en fin känsla med 2022. Hoppas att den håller i sig. På morgonen här har jag suttit ned och andats lite, affirmerat, tagit en lugn stund för att landa. Kört min palo santo rökelse och hållit i en av mina kristaller. Jag fick så fina kristaller av min vän Carola. Selenit-hjärtat hade jag i min hand idag, den renar tung energi. Jag kallar det för ”flumma”, dock så klingar det lite illa så jag tror att jag måste byta namn. Ni anar inte vad mycket trygghet och styrka detta gett mig genom åren. Faktiskt mer och mer hela tiden. Fått så fin hjälp med min oro och ångest också. Ju äldre jag blir desto mer vet jag att detta hjälper mig och ger mig kraft, det är faktiskt väldigt fint.

Jag har också antecknat i min almanacka. Ja jag tillhör kategorin ”kan inte ha telefonen som almanacka”, eller jag har det men jag MÅSTE anteckna i något som går att bläddra i och planera med också. Älskar min almanacka från personliga almanackan. Den är helt utformad efter vad jag vill ha i den. T ex så har jag dagliga positiva ”quotes” som får mig att må bra. Jag har en ”tacksamhets” del i den där jag antecknar saker jag är tacksam för varje dag, detta gör underverk med en. Testa, jag lovar att hela livet förändras av det. Jag har också en del som heter ”månadens mål” i den, perfekt om man behöver strukturera upp och får saker gjort. Rosa leopard, what else? 😀💕🐆 Du kan skapa en egen almanacka också, HÄR!

Nu ska vi äta frukost, galet när klockan är 11 på dagen. Minstingen i familjen sov till för bara en kvart sen. Idag blir det halvdag i backen. Sen blir det tacos till TV:n ikväll. Ska bli mysigt och gott. Hörs senare idag, då ska jag visa bilder från vårt nyårsaftonsfirande.

Kram Nina

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00