Vår nyårsafton

Innehåller annonslänkar för Johnells

Hej igen!

Ja vilken dag det var igår. Ni såg ju vår skidåkning. Perfekt syssla på en afton. På kvällen hade vi bokat bord på Viktors. Wow säger jag bara, vi blev verkligen så glatt överraskade. Hade iofs höga förväntningar och när dom infrias och det blir ännu bättre, ja då är man mer än nöjd.

Fantastiskt fint till att börja med! Man ville bara kasta sig in i värmen och njuta.

Så fint dukat och en helt underbar atmosfär. Personalen ska vi inte prata om, det kändes som att komma till en familj. Jag blev helt ärligt förbluffad över hur väl omhändertagna vi blev. Fick en liten rundvisning också. Det visade sig, när vi gick runt och kikade, att det var som en familj de som jobbade där. Många bodde ihop och flera från familjen jobbade där. Det häftiga var att vi kände oss som en familj också.

Blus Samsoe Samsoe HÄR // Milos skjorta HÄR // Tonys skjorta HÄR

 

Gratinerad hummer till förrätt, Oxfilé till Tony och Milo, jag tog fisk. Väldigt väldigt gott! 

Efterrätten var magisk, Espresso Martini cheesecake (måste ha recept – det var galet gott) och Milo fick en Oreo cheesecake. Sorry, så mörkt där så bilderna blev allt annat än bra. Det var i alla fall väldigt gott, rekommenderas varmt.

Efter vi ätit våra efterrätter så gick vi upp på övervåningen. Där tog vi in en alkoholfri drink då vi fick höra talas om att man kunde få sin bild i skummet på drinken. Omg! Helt sjukt häftigt.

Har ni sett?

Här är bilden vi tog och skickade in för att avbildas på drinken. Häftigt va? Wow – vi var sååå impade.

Mätta och belåtna och så nöjda med vår upplevelse åkte vi sedan hem vid 8 tiden. Sen var det hem och tvätta av sminket och plocka av lösögonfransarna. Jag orkade vara vaken genom 12 slaget också otroligt nog. Massor med raketer här utanför oss.

Glad & tacksam för allt. Hoppas du hade en fin nyårsafton vad du än gjorde. Satt i soffan i myskläderna med en godisskål eller stod och stuffade i en glitterklänning. Nytt år blir det ju ändå, vad man än gör.

Nu blir det lite slapp i soffan innan vi ska laga tacos.

Kram Nina

83
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ett nytt fräscht år

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x