Fantastisk dag och kärlek till huden

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon vänner!

Huuuu, märklig natt hörni. Somnade tidigt i soffan igår kväll men har istället varit vaken hela natten. Men men, sova kan vi göra en annan dag. Lite extra kaffe (även om den är koffeinfri så finns det lite koffein i den) så är jag nog på banan igen.

Vilken skidåkningsdag vi fick igår. Vi trodde att det skulle snöa nu i flera dagar då väderappen visade det när vi precis kom upp. Men nej, idag fick vi en sån bonusdag med fantastiskt väder. Ser ni molntäcket som ligger som en fluffig kudde över dalen, det här är så häftigt. Att man är ovan molnen och får se solen, som att flyga flygplan ju.

Igår åt vi sen lunch på Majkens sylta här i Lindvallen, måste säga att jag ätit livets godaste pizza. Jag åt en glutenfri variant av ”Geten”, dock så valde jag bort baconet. På denna pizza var det Chevreostcreme, ost, ruccola, honung och egentligen var det valnötter på med men jag petade bort dem då jag tål nötter lite dåligt. Måste äta den en gång till innan vi åker hem. Sååååå gooooood! Alla åt pizza och alla tyckte det var supergott. Testa om du åker hit nångång.

Har just lagt på mina Pixi ”eyepads” (30% rabatt just nu) här och har samtidigt lagt på en ansiktsmask. Huden i ansiktet behöver lite extra kärlek nu när den får så mycket väder och vind på sig under dagarna när vi åker utför. Iskall vind dessutom. Jag tar av mig mina stora skidåkarglajjer när jag ser dåligt och då jäklar i min lilla låda blåser det i fejset. Det vet ni va? När det är kallt och blåsigt så behöver huden extra kärlek. Dessa eyepads ger extra kärlek till huden under ögonen. Närande, återfuktande, lugnande (tar bort puffighet) och så ger de ett snabbt lyft också. Såååå sköna att ha på en stund på morgonen. Älskar! Kan inte vara utan alls.

Apropå mask. Just nu varvar jag Kolais Clay Mask med dessa. Behövs det extra kärlek så kör jag dessa en sådär 2 ggr i veckan. Clinique Moisture surge (25% rabatt just nu) kör jag på natten, lägger på ett ganska så tjockt lager och låter det suga in. Är bebislen på morgonen, känns som huden liksom puffat ut från torra linjer när man vaknar. Clarins SOS Hydra (25% rabatt just nu) är en gelkrämmask som ger ultrabra fukt på bara 10 minuter. Den ger fukt på hudens alla olika nivåer, alltså ända ned på djupet. Så härlig och doftar magiskt gott! Den kör jag tillsammans med mina eyepads just nu. Kommer vara som en nyutslagen nyponros sen, bästa jag har såhär års.

815389F7-92A2-4F90-8B1F-6C3886406601

Haha! Man är ju inte så snygg medans men jisses så skönt efteråt. Tar bara lite ansiktsvatten på en bomullspad och så torkar jag av masken med den. Enkelt och gjort på lite drygt 10 minuter och ändå välgörande, så värt säger jag.

Måste även slå ett slag för den bästa ögonkrämen. Clarins Total Eye Lift (30% rabatt just nu), jag skrev om den här i början av november och då hade jag haft den i några veckor. Fr o m nu kommer denna alltid finnas med i min hudvård. Har testat denna i över 2 månader nu och kan säga att detta är den bästa jag haft. Som jag skrev i början av november så har jag blivit irriterad i ögonen av ALL ögonkräm jag testat, mer eller mindre. Denna, absolut ingenting! På 60 sekunder har den redan gjort sitt första jobb, tagit bort puffighet under ögonen. Den reducerar mörka ringar, rynkor och trötthetstecken. Det mörka runt ögonen som man får har blivit mycket bättre sen jag började använda den här. Den där rynkan uppepå ögonlocken som började synas mer och mer har slätats ut mer och mer. Snart är den väl borta och då kommer jag smälla av. Man ska smörja den lite mellan ögonen också står det, det gör jag. Lite på arga rynkan varje dag sådär, kan den reducera det jag hade på ögonlocken så kan den nog göra något åt den också tänker jag. Dessutom, som om inte alla dessa fördelar vore nog, så ger den näring till ögonfransarna med. OCH är på rea just nu. Är såååå himla nöjd med den här alltså och glad för att den innehåller många fina naturliga ingredienser.

Dags att ta tag i dagen här. Jag ska åka och köpa selleri nere i Sälen byn. Ska passa på och besöka en inredningsbutik och ett massageställe som säljer tillskott. Har slut på mjölksyrabakterier, av erfarenhet vet jag att det kan innebära UVI. Ja det låter kanske konstigt men läs HÄR, har ett samband det där. På mig har det blivit så många ggr när jag inte tagit mina mjölksyrabakterier.

Ha en fin Söndag så hörs vi sen igen.

Kram Nina

61
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
2 years ago

Visst äter du veganskt? Hur var det med veganska pizzor?

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
2 years ago

Nej, jag äter inte helt veganskt längre. Har lite dålig koll men tror t ex att min pizzabiten var både mjölk och glutenfri, då kan man säkert kombinera så man får en vegansk pizza. 😀

Maria
Maria
2 years ago

Hej Nina! Älskar dina skönhetstips och de grymma rabatterna du ger oss. Är sugen på att beställa eye padsen men måste fråga dig om hur många man får i varje fpk? Är det 30 st eller 30 par? Sen tänkte jag fråga om du har tips på ett prisvärt serum? Precis som dig älskar jag Dermalogica så om du kan tipsa på nån som kan kombineras med det.
Kram och god fortsättning på det nya året 💖

Ced25b15 b555 4dc6 b55f 3023b9e218de.jpg

Nästa inlägg

Vår nyårsafton

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x