ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nytt och skönt i garderoben

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon älsklingar!

Tack till er som klickar i det lilla hjärtat under inlägget, det är en liten kärleksgest gentemot mig som jag uppskattar mer än du tror. 🤍

Här är dagen i full gång sen typ från midnatt. Ja, mina nätter är heeeeeelt bananas och omvända, dygnet är vänt så att säga. Men jag sover ihop mina timmar på något konstigt sätt, ska dock inte sticka under stol med att jag ser fram emot när våren kommer och min sömn normaliseras i takt med att ljuset återvänder. Mamma och jag ligger och skriver till varann mellan 01.30-3.30 på nätterna, så glad att jag har henne i allt det här. Som ett stöd på något vis att allt ändå är som det ska, att vi är såhär och att det inte går att göra så mycket åt det. Har en morbror i Finland som håller på likadant. Å så morfar då fast han gör det i himlen. ❤️

Jag har helt plötsligt fått sånt problem med ett knä. Baksidan av knät, alltså knävecket. Efter en del googling kom jag fram till att det nog är en inflammation/överansträngning i gluteusmuskeln/rumpmuskeln. Den har jag haft problem med ett tag nämligen, när den inte funkar som den ska får man jätteofta en överansträngning i just muskeln i knävecket. Så nu är det mycket behandling på rumpmuskeln som gäller. Kört tigerbalsam, värme, spikmatta och tennisboll (aj som fan). Har också en sån foamroller som Tony ska få rota fram från förrådet. Måste bli bra för tusan, snart börjar ju vår padelserie!

Igår hämtade jag ut min beställning från Cellbes. Vad så taggad på den här beställningen för den innehöll så mycket kul och härligt.

Ja nu jäklar är promenaderna säkrade! Ja när knät vill igen då såklart…. En supermjuk, lagom varm >>jacka från Craft<< perfekt för just promenaderna. Ett par svinsköna varmfodrade, vindtäta, stretchiga >>träningstights också från Craft.<< Dragkedjor i bak och resår i midjan. Passar även perfekt för längdskidåkning.

Världens härligaste >>långskjorta i mjukaste bomullsflanell.<<

(REA just nu!) finns även i en fin grön färg. Älskar att den har fickor i fram. Den här ska jag matcha med strumpbyxor och kängor, eller med tighta jeans med ett skärp i midjan. Snyggt bara till ett par tights också. Såååå fiiin!

Mjukaste skönaste >>cardiganen<< (REA just nu!), afinns även i grått. Alltså materialet är magiskt, så skön på. Matchar den till ett par jeans eller tights.

Apropå jeans, vet inte hur många par jag har av dessa >>jeans<<. Haha, har säkert 5 eller 6 par. Bara tokälskar dom. Brukar ALDRIG vara REA på dom men nu jäklar är det just det. Dom är superstretchiga och sitter sååå skönt på. Inte överdrivet höga i midjan utan sådär perfekt, trollar in magen i jeansen liksom. Detta är dom som heter mörk denim.

Tror att den här >>blusen<< med puffärmar kommer vara så fin till jeansen. Med svarta klackar till det så blir det hur snyggt som helst. Finns även som >>klänning<< och >>kjol.<< Märket Object hade massor med fint, ångrar nu att jag inte beställde den här >>klänningen<< också, sååå snygg! HÄR hittar ni mer från det märket.

Sist men inte minst, dessa gaaaaalet härliga lurviga mjuka >>tofflor<<. Nej men hörni, jag kommer leva i dessa. De har en ordentlig sula också så man kan snabbt gå till brevlådan i dom också. Men huuuuur underbara? Älskar! Finns i rosa och svart också. Kanske ska beställa fler för dom var inte dyra.

Nu har jag just svängt ihop en kopp kaffe, koffeinfritt med skummad mjölk. Gott gott! Ska ta tag i dagen här, har jobbat hela natten så nu kan jag med gott samvete sätta igång med makeovern i Milos rum. Japp! Igår var jag och inhandlade det som behövs, bl a ny färg. Älskar färgen från Rusta, den är jättebra även om den är billig. KOALA är favoritfärgen. Blir sådär perfekt greige som är sådär härligt lugnande och mjuk på väggarna. Milo har ”vuxit” ur sitt rum och det är dags att göra om det till ett ”teenie” rum. Det ska möbleras om, målas och sen har jag köpt ny sänggavel, hyllor, ny stor matta och lite lull lull som ska göra det riktigt fint och mysigt. Ska ta före och efter bilder, nästan så jag skäms för förebilderna….men det är kul att se före/efter bilder så det får jag bjuda på.

Vi hörs sen!

Kram Nina

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00