Mitt första norrsken

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Goddagens!

Ja men jag skulle ju berätta om det där med Norrskenet. Jag har ju drömt om det i hela mitt liv, att jag ska se ett. Vi har t.o.m. planerat att åka norröver för att jaga det i vinter. I fredags kväll väckte Tony mig vid halv elva tiden och sa att flera skrivit att de sett norrsken. Han sprang ut lilla hjärtat, han vet hur gärna jag vill se ett. Men det var redan över och förbi så det blev inget i Fredags. Däremot så sades det att det skulle finnas chanser att se ett på lördagen också. Jag tankade hem appen AURORA. Jag gick med i gruppen som heter Norrsken på Facebook. Sen laddade vi, jag sov en stund tidigare på kvällen så jag skulle orka.

Plötsligt skriver Mia en tjej jag känner att dom sett nere vid sig, vi bor inte långt ifrån. Tony och jag klädde på oss och gav oss ut. Långt bort, svagt svagt kunde jag se att det skiftade grönt. Men det var för ljust. Vi kastade oss i bilen och gav oss iväg. Där på en mörk väg så sken det plötsligt upp, fick tips om att titta på det genom kameralinsen på telefonen. Jag skrek rakt ut när jag kunde ana det.

Det här var den första bilden jag tog från bilen. Ser ni? Wow – jag bara skrek. Tony blev säkert rädd. Haha!

Vi åkte vidare, under tiden fick jag meddelanden av vänner var den skulle kunna tänkas synas. Vi jagade verkligen. Först åkte vi ut från stan, där det var mörkare. Där såg jag den som tydligast.

Wow! Inte det dansande sprakande som man bara sett på bild och film. Men det var ett! Och jag blev lycklig på riktigt som fick se ett. Vi jagade vidare en stund men då sa appen att den försvunnit redan så till slut gav vi upp. Appen visade faktiskt helt rätt och riktigt, så ni som jagar norrsken, tanka hem den!

Har just druckit min juice här och ätit frukost efter vi startade dagen med att träna padel. Imorgon har vi vår första match i mixserien. Är nervös på riktigt. Haha! Dessa juicer dricker jag varje morgon, tvingar i Tony också. Så otroligt gott och sprängfullt med allt nyttigt ur frukt och grönt. Dessa två är ett stående inslag här hemma:

Ananas/apelsin/äpple

3 apelsiner

3 äpplen

5 cm av en färsk ananas

1 1/2 cm ingefära

1 lime

Äpple/morot/apelsin

2 äpplen

3 apelsiner

4 stora morötter

1 cm ingefära

1/2 citron

Favorit doftljuset från Woodwick, finns HÄR. Doftar som en dröm, alldeles lagom mycket. Lite som ett fint hotell. Typ så. Älskar det! Har en sån sprakande veke så det låter lite som om man har en brasa igång. De gör också sina ljus av sojavax, helt utan stearin och paraffin. Brinner långsammare. HÄR hittar ni alla doftljusen från Woodwick. Kan rekommendera den som heter Linen och Sueded Sandalwood också. Doftar också magiskt gott.

Nu tar jag en kaffe medan jag sitter här och jobbar. Har deadline på ett samarbete idag. Då ska jag baka, fota och redigera bilderna, skriva klart inlägget och sen får företaget godkänna det eller så godkänner dom inte. Nångång har hänt att man får göra om det, ibland så blir det klockrent, ibland är det bara några små ändringar som ska göras. Man är i alla fall glad när det där godkännandet kommer. Så funkar ett samarbete. Det som är viktigt för mig när det kommer till mina samarbeten är att jag kan stå för det till 100%, och att det är mina egna ord. Jag skulle aldrig göra ett samarbete där det bestäms vad jag ska skriva, eller tycka. Jag är stolt och glad över varje samarbete jag gör. Glad att de gett mig förtroendet. Många kanske tar samarbeten som något självklart. Det är det aldrig för mig.

Nu måste jag fortsätta med samarbetet här. Vi hörs sen. Hoppas du har en fin start på veckan.

Kram Nina

87
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 8481.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x